Priprema:
Sve sastojke osim keksa otopite mešajući na niskoj temperaturi.
1 kg keksa izlomite na krupnije komade i sipajte u mešavinu pa polako mešajte dok se sve ne ujednači.
U pleh podmazan puterom ili margarinom sipajte mešavinu i lepo je poravnajte širokom drvenom varjačom.
Pritiskajte pažljivo smesu da se istisne višak vazduha a masa sasvim ujednači.
Zagrejati pavlaku na srednjoj vatri, dodati čokoladu i mešati dok se sve ne sjedini.
Pazite da ova smesa ne proključa.
Kratko je prohladite i sipajte ravnomerno preko kolača.
Protresite da se izgube mehurići vazduha, a ako neki i ostane, izbušite ga čačkalicom.
Stavite u frižider na nekoliko sati da se dobro ohladi pa secite na štanglice.
Recept: Kika K.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka