Dara Huang je veliko ime u evropskoj arhitekturi, ali i njena pojava i ljubavni status privlače pažnju medija. Ljubav i veridba sa Edoardom Mapelijem Mocijem postala je predmet priča posebno kad se ova njena romansa završila.

Edoardo je oženio britansku princezu Beatris, ćerku Sare Ferguson i princa Endrjua, i tako postao i zet kralja Čarlsa. Sa Edoardom je na dvor stigao i mali Volfi, vanbračni sin rođen tokom veridbe sa Darom. Ona danas kaže da je veoma srećna što njen sinčić ima tako brojnu porodicu.

Dara je Amerikanka tajvanskog porekla, a otac joj je bio imigrant koji je radio za NASU. Ćerku je usmerio na Harvardski univerzitet gde je Dara završila arhitekturu. Postigla je strelovit uspon, učestvovala u fantastičnim projektima kao što je uređenje prodavnica "Kartije", "Manolo Blanik" i robne kuće "Harods".

dara huang sa roditeljima-min.jpg
Instagram / dara_huang 

Radila je u renomiranim arhitektonskim biroima u Evropi i bila član tima koji je radio na uređenju galerije London Tejt Modern II. Pre deset godina je osnovala svoju dizajnersku firmu, pronašla put na azijsko tržište, a slavu stekla učestvujući u televizijskim projektima o najskupljim kućama i najboljim enterijerima.

Sad je pokazala i svoj dom, a često daje i savete čitaocima kako o dizajnu tako i o modu čiji je veliki ljubitelj. Ne žali za Eduardom, sa kojim ima sina, već je i sama našla novu ljubav u liku bogatog finansijera Filipa Kodelasa Dela Morene. "Srećna sam što moj sin odrasta okružen pozitivnim ljudima", kaže Dara. Pogledajte je u galeriji slika, izgleda fantastično!

princesa sara ferguson muz i posinak 0861435342-min.jpg
Profimedia 
Instagram / dara_huang Slavna lepotica koja uređuje tuđe domove - arhitektkinja svetskog glasa.

Zavirite u dom Nataše Bekvalac koja je za njegovo renoviranje dala 100.000 evra. 

BONUS VIDEO:

Dizajnerka enterijera TikTok/kellyhoppen

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.