Nataša Bekvalac je više puta menjala adrese, pa je tako navikla da stalno "šeta" od Novog Sada do Beograda i nazad. Na salašu u Čeneju, takođe, ima prelepo imanje koje je uredila tokom braka sa Lukom Lazukićem.

Sada se ta kuća izdaje za potrebe raznih proslava, a pevačica se jedno vreme žalila da "živi kao čergarka". Sada je tome došao kraj, jer uživa u prostranom stanu koji je preuredila po svom ukusu.

"Svoj stran sam vratila u sivu fazu i gotovo šest meseci trajalo je renoviranje od poda do plafona", napisala je u jednoj od svojih objava Bekvalčeva. Ona je doživela teške trenutke u braku sa Lazukićem, kojeg je i optužila za fizičko nasilje.

"Nijedna stvar, komad nameštaja, čak ni sitnica nisam želela da me vraća u prošlost", istakla je Nataša. Uređenju enterijera se posvetila maksimalno.

natasa bekvalac stan 2-min.jpg
Instagram / bekvalceva 

"Neke žene daju čitava bogatstva na torbe, cipele, nakit. Sve to razumem, ali ja sam druge fele. Prijatelj mi je jedanput rekao da se tresem pred dobrim komadom nameštaja kao normalne žene u Šanelu. Nije pogrešio", kaže Nale Nacionale.

Svoj stan je sredila u minimalističkom stilu, a mediji pišu da je za renoviranje potrošeno barem 100.000 evra.

Preovlađuje bež boja, detalji su u prirodnoj boji drveta. Najluksuznije deluje to što ima mnogo slobodnog prostora - onoga što nedostaje svakoj ženi. Zavirite u galeriju slika i pogledajte kako izgleda Natašin dom.

Instagram / bekvalceva Uživa u sveže renoviranom domu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna