Saša Popović i Suzana Jovanović često ističu da žive sasvim normalnim životom. Supruga kreativnog direktora "Granda" podseća da su sve napravili radom i trudom, a učinak im je zaista impresivan.

Baza porodice Popović je na Bežanijskoj kosi, gde imaju prostranu vilu okruženu zelenilom. Drveće i trava čine ovo imanje pravom oazom u najtoplijim danima. U dvorištu je još jedna, pomoćna kuća, a u glavnoj preovladava skupoceni beli nameštaj.

Poznato je da Saša ume i da zasvira na lepom belom klaviru, a Suzanini omiljeni ukrasi su porodične fotografije.Pevačica ne voli da priča o bogatstvu, čak joj to veoma smeta.

suzana jovanovic.jpg
Instagram / suzanapopovic69 

"Opasno je pričati o bogatstvu i milionima onda kada imate decu", znala je da kaže, a posebno ima traume otkako im je kuća opljačkana. Podsetimo, tada je iz kuće jednog od najmoćnijih ljudi na ovdašnjoj estradi odnet sef sa važnim dokumentima i satovima u vrednosti od oko 100.000 evra. Pretpostavlja se da su ti važni dokumenti zapravo ugovori o pozajmicama na osnovu kojih je tada gazda "Granda" potraživao novac.

Vila Popovića je odlično obezbeđena, ulaz u dvorište je zaštićen rampom, a sigurnosne kamere pokrivaju svaki kutak imanja. Zavirite u galeriju slika. 

Instagram / grand_online Suzana Jovanović ne voli da priča o njenoj i Sašinoj imovini.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Saša Popović pojavio se na snimanju "Zvezda Granda" Kurir