Kada je kao student došla u Beograd, Bilja Krstić je stanovala u Rakovici i morala da već u pet ujutru krene ka centru grada. Bio je to jedini načn da stigne na Muzičku akademiju i ugrabi vreme da vežba klavir pre nego što počnu predavanja.

Danas živi s pogledom baš na taj prestižni fakultet i uživa u bogatoj karijeri koja joj je omogućila da uredi svoj dom u samom centru, na Slaviji.

Početak rođene Nišlijke nije bio lak. Kad je bila primljena na Akademiju, porodica nije imala sredstava da je pošalje u prestonicu na školovanje. Odmah posle srednje muzičke škole, morala je sama da zarađuje kao profesorka u Negotinu da bi uspela da započne vanredno prvu godinu.

bilja krstic-min.jpg
Instagram / krsticbilja 

Za nju se prvi put čulo kad je počela da nastupa u grupi "Suncokret", sa Borom Đorđevićem, a onda je "procvetala" uz Đorđa Balaševića i "Rani mraz". Solo karijeru je krunisala osnivanjem "Bistrika", s kojim je obišla ceo svet.

Upravo s tih putovanja, Bilja se uvek vraća u svoju malu oazu na Slaviji. Uživa što joj je blizu i Radio Beograd u kojem je provela radni vek kao muzički urednik, a najlepše kulinarske čarolije počinju na Kalenić pijaci gde obavlja ranu jutarnju nabavku. 

Zavirite u galeriju slika i pogledajte detalje Biljinog doma u kojem uživa kad god joj dođu ćerke i unuka Noa, a o njoj pročitajte i poseban tekst.

Instagram / krsticbilja Stan s pogledom na Slaviju

BONUS VIDEO:

BILJA KRSTIĆ SE OPROSTILA OD DUDE IVKOVIĆA: Neka mu je lak put, pamtićemo ga po izuzetnim stvarima Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.