Svi znamo da tokom dijete ne treba da jedemo slatkiše, masnoće, šećer, ali nutricionista Filip Golja, jedan od traženijih holivudskih stručnjaka, tvrdi da je druga grupa namirnica problematična. Naime, on je smislio poseban program ishrane uz pomoć koga su brojne poznate ličnosti skinule kilograme, a da bi ostali zgodni, moraju da se odreknu mlečnih proizvoda.

Njegovi klijenti su Kara Delevinj, Kanje Vest, Bri Larson, Kris Prat i Kris Hemsvort. Kloe Kardašijan je za samo mesec dana uspela da skine pet kilograma.

Plan ishrane koji potpisuje doktor Golja zapravo je vrlo jednostavan - mlečni proizvodi negativno deluju na probavu, uzrokuju nadutost te povećavaju mogućnost upala. Ako izbacite mlečne proizvode iz upotrebe osim dobre linije, imaćete i savršeno čist ten.

Ipak, doktor priznaje da za savršenu liniju nije dovoljno samo da izbacite mlečne proizvode, fizička aktivnost je neophodna. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna