Autofagija nije bila dobro rešenje za Nataliju Milosavljević. Lepa voditeljka je često morala da ostane na poslu i nakon 18h, pa nije uspevala da poštuje određenu satnicu.

Zato se odlučila za dijetu u kojoj će prepoloviti količinu hrane po obroku, a povećala unos tečnosti. Uz to, prestala je da jede hleb i kolače. "Bilo mi je teško da se odreknem hleba. Bila sam baš `hlebadžija`, a sada se ne sećam kada sam ga poslednji put kupila, kao što ne pamtim ni kada sam ušla u pekaru", ispričala je Natalija za Hit.

Voditeljka je iskoristila i period leta, kad joj se smanjio apetit, pa je tada umesto grickalica ubacila zdravu užinu. "Bademe i lešnike jedem kad zagusti", objašnjava Natalija. Mada više ne praktikuje autofagiju, ipak je skratila vremenski period kad jede u toku dana. "Na odmoru od sedam dana izbacila sam sve obroke osim kasnog ručka, po povratku sa plaže. I tada sam shvatila da mi je to dovoljno!", kaže.

Rezultat je bio sedam kilograma manje za dva meseca, ali je njen cilj dijete da smrša još pet kilograma do leta. Trenira redovno, uz elektrostimulaciju mišića, koja pojačava efekte fizičke aktivnosti.

"Slatkiše sam izbacila, zapravo mi se ugasila ona neopisiva želja za šećerom, kada ga jedete i ne možete da se zaustavite. Sada kada mi organizam traži kolač, ja ga naručim, ali ga retko pojedem do kraja, već pola", objasnila je Natalija. Najčešće joj je mera hrane popularna "šaka" - za doručak ovsene pahuljice sa bananom i jogurtom, za ručak, na primer, rižoto sa morskim plodovima i mnogo salate. Dan počinje mlakom vodom sa malo limuna.

Instagram / natalija.milosavljevic Kako je voditeljka uspela da smrša sedam kilograma za dva meseca

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna