Vest o pobedi Ane Đurić Konstrakte (44) na takmičenju "Pesma za Evroviziju" izazvala je naglo interesovanje za biografiju pevačice, pa se sad u medijima često ističe kako je ona diplomirani arhitekta.

Međutim, ona i muž su procenili da im se trenutno više isplati da Ana brine o deci i kući nego da se bavi poslom za koji se pripremala na studijama. Takođe, ona radi i kao upravnik zgrade u kojoj žive. "Projektovanjem se ne bavim odavno, presekla sam da se mojoj porodici više isplati da budem tu uz decu i da radim ovo što radim, i da mogu više da doprinesem zajednici kroz ovo što radim, nego kroz arhitekturu", ispričala je Konstrakta za "Blic". 

Ona je i članica grupe "Zemlja Gruva!", koja maksimalno podržava sve autorske projekte svojih muzičara, pa je Konstrakta prisutna na našoj muzičkoj sceni već godinama. Prema njenim rečima, suprug se ne bavi javnim poslom, ali se uzajamno podržavaju i nije sigurna da bi - bez toga - bila toliko uporna da izvede sve do kraja i da se bavi svim onim čime se bavi. 

"Domaćica sam, jesam kod kuće, ako to znači da sam tradicionalan tip, onda jesam i volim da budem kod kuće i uz porodicu, prija mi", kaže Konstrakta. Među njenim izjavama ističe se i ona da ne podržava preteranu potrošnju, sama se 

Njene komšije su oduševljene Aninim uspehom. "Svi smo glasali za nju i jako smo bili srećni kada je pobedila i zaista sve najlepše možemo reći i za nju i njenu porodicu. Nismo je videli još, ali smo joj poslali poruku. Spremamo joj iznenađenje. Niko od njih nije očekivao, možda su se iznenadili više od nas.

Videlo se po njoj kada je pobedila, ali to je stvar njenog karaktera, ona je skromna. Porodična je žena i to ima svoju dimenziju, potpuno je obična u najboljem smislu te reči i odličan upravnik zgrade", rekao je jedan komšija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

– Nije lako, svako ko radi ovakvu vrstu posla to zna. Tu smo da podržavamo jedni druge, bez toga je jako teško. Bez podrške ne znam da li bih bila toliko uporna da sve izvedem do kraja, da se bavim ovim čime se bavim.