Ana Đurić Konstrakta je postala mega popularna preko noći, a mnogi se pitaju ko je, zapravo, pevačica koja će nas predstavljati na takmičenju za pesmu Evrovizije.

Njena pesma pod nazivom "In Corpore Sano" (na latinskom, U zdravom duhu) pobedila je sinoć zahvaljujući glasovima žirija i publike. Ana nastupa u bendu Zemlja gruva! koji podržava autorski rad svojih članova pa se tako i njihova druga pevačica Zoe Kida otisnula u "samostalne vode" i sinoć nastupila.

Ana je inače arhitekta, udata je i ima dvoje dece, a njena svakidašnjica liči na "žongliranje" obavezama nalik svim drugim ženama u Srbiji. Ustaje u sedam sati, spremi decu, doručak, opere sudove, sredi kuću, trči na posao, ali nalazi i vremena i mesta za muziku i stvaralaštvo. Kaže da joj je muzika prava terapija i da joj je ona vrhunska zabava. Nadimak Konstrakta je dala sebi kad je imala 20 godina i studirala arhitekturu, jer je u svojim stihovima tražila pravi matematički sklad.

Prva Konstraktina izjava nakon pobede Kurir

Danas ima 44 godine, deca Lena i Nikola su na pragu tinejdžerskog doba, a ona je svim svojim brojnim obavezama dodala još i ulogu upravnice stambene zajednice. To je samo još jedan od detalja po kojem se pamte njen komentari tokom upravo završenog takmičenja. Ana ističe da joj je porodica osnovni temelj i podrška u svemu. Pobednička pesma posvećena je zdravlju, ali iz posebnog ugla.

Prema njenim rečima, pod stalnim smo pritiskom da se mora biti zdrav, ali treba imati zdrav odnos i prema zdravlju i prema bolesti i smrti i shvatiti da je veliki deo svega toga u našim rukama.

Instagram / konstrakta, ATA / Antonio Ahel Pobednica takmičenja Pesma za Evroviziju

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna