Odjeci izbora "Pesme za Evroviziju" još se ne smiruju, a najveću pažnju izazivaju poruke Sare Jo, koja je bila drugoplasirana i pobednice Konstrakte.

Sari je trebalo neko vreme da sabere utiske, ali je onda napisala dugačku objavu na Instagramu u kojoj ističe koliko joj je bila važna podrška svih. Naglasila je i koliko je bila uzbuđena tokom nastupa na RTS, kao i da je doživljavala povremeno i nesigurnost.

Posebnu poruku je poslala Ani Đurić Konstrakti: "Najiskrenije čestitke magičnoj @konstrakta koja nije bila sinonim za autentičnost samo na Pesmi za Evroviziju, već tokom čitave svoje karijere. Nastavi da nas inspirišeš i podsećaš koliko je lepo biti beskompromisno svoj"

Konstrakta je odmah odgovorila, rečima: "Sarita, blago nama što te imamo", uz uz emotikon srca. Time je pobijena svaka priča da između njih ima bilo kakvog rivaliteta, kao da njihovi fanovi treba da budu u nekoj podeli ili čak i "ratu" na društvenim mrežama.

Ovih dana se dosta diskutovalo o promeni imidža Sare Jo, koja je na Pesmi za Evroviziju nastupila u atraktivnom crnom kostimu, istaknutih grudi i poluobnažene zadnjice. Jedni naglašavaju da to više nije "ona Sara" i da "golotinji nije mesto na Evroviziji, drugi da svaka žena ima pravo da sa svojim telom radi što god hoće.

"Baš jeste mesto na Evroviziji svima", kazala je Biljana Srbljanović na K1. "Meni je krivo zbog Sare Jo, što je postala deo stava da bezubi članovi društva gledaju du*eta. Ona ima svoje super telo i može s njim da radi šta hoće. To je porno šik.

Sara Jo instagram/sarajoofficial

Zašto može Kardi Bi, a ne može ona? To je popularno. Sara Jo je kuma "Prajda", ona je uvek stajala uz LGBT zajednicu. Nju obeležava sve drugo osim da je predstavnik bezube zajednice koja gleda du*eta. Netačno je da je Konstraktina pobeda trijumf inteligentne zajednice nad seljacima. Kao što je netačno da glasači vlasti slušaju kič i treš i vole gola du*eta", rekla je dramaturškinja.

Youtube / RTS Nastup na Pesmi za Evroviziju

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna