Pesma Ane Đurić Konstrakte na takmičenju "Pesma za Evroviziju" bila je praćena posebnim performansom u kojem umetnica ritualno pere ruke i podiže ih u jednostavnoj koreografiji.

Dok se mnogi nadaju da će upravo taj performans doneti Srbiji uspeh, mada naglašavaju da i pesma ima "zaraznu" atraktivnost, stari intervjui Konstrakte, inače članice benda Zemlja gruva! privlače novu pažnju. Upravo takav je i njen intervju za "Before After", u kojem je govorila o ličnim predmetima koji imaju posebno značenje za nju. Među njima su i specijalni prstenovi.

Reč je o tri zlatna prstena za koja kaže da ih ritualno stavlja i nosi na svakom nastupu. "Stari su stotinak godina, a dobila sam ih od svekrve", rekla je Ana koja je udata za kolegu arhitektu s kojim ima dvoje dece. U širokom spektru njenih interesovanja su i eterična ulja, a posvetila im se vrlo studiozno. 

"U slobodno vreme učim o etarskim uljima, poslednje dve godine. Potpuno novi univerzum za mene. Navučena sam na dejstva i mirise. Mogla bih da kažem da sad već imam i dobru kolekciju. Koristim ih svakodnevno i u izradi aromakozmetike koju pravim i za sebe i za druge po porudžbini", rekla je Ana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna