Proslavljena glumica Branka Katić ostala je bez majke Nade početkom godine. Bila joj je najveća životna podrška u svemu, a posebno otkako je zakoračila u svet glume.

Ćerku je podržala i na zvaničnom povratku na beogradsku pozorišnu scenu, na premijeri predstave “Tiho teče Misisipi” Beogradskog dramskog pozoriša. Branka je često isticala kako je ponosna na vrednosti koje su joj roditelji usadili.

"Katići su neprestano u velikoj ljubavi i brizi jedni za druge. Ako se jedan dan ne čujemo, moja mama odmah pita je li sve u redu. Zahvalna sam roditeljima što su sestru Mariju i mene naučili da je svaki čovek vredan poštovanja i da novac nije merilo ljudske vrednosti. Stara garda, vredni i pošteni ljudi",  ispričala je jednom prilikom omiljena srpska glumica.

Zbog pomena majci Branka se nije pojavila na godišnjoj svečanosti matične kuće, u kojoj je nagrađena priznanjem za kolektivnu igru upravo u predstavi “Tiho teče Misisipi”, a kako piše "Hello!" lagano je počela da se vraća poslu i pripremama novih projekata. Među njima je i serija “U klinču” koju je upravo počela da snima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna