Neobičan nastup Ane Đurić Konstrakte na "Pesmi za Evroviziju"izaziva još uvek brojne komentare.

Jedan od njih je dao i Aca Lukas koji je, takođe, učestvovao u ovom takmičenju, ali kaže da nije dobio nijedan glas članova žirija. Pevač je izjavio:  "Možda bi bilo bolje da sam prao noge u lavoru", aludirajući na pobednicu Konstraktu. Ona je, da podsetimo, tokom izvođenja pesme "In Corpore Sano" prala ruke, uz svima već poznat refren "Umetnica mora biti zdrava".

"Zabavno mi je to, duhovito", rekla je Konstrakta za Blic. "Mislim da bi još bilo bolje da sam mu ja prala ruke u lavoru", osmehnuto je rekla, naglasivši da nije uopšte sigurna da je Lukas to stvarno i rekao. 

Upitana o komentaru kako je Sara Jo za svoj nastup potrošila 30.000 evra, dok je njen koštao 300 dinara, Ana je imala drugačiji odgovor. "Meni se ne sviđa taj komentar, mislim da nije lepo niti da je lepo dovoditi u paralelu ta dva nastupa. Sara je toliko profesionalna, ona je svesno uradila pesmu za ovaj nastup i treba da je podržimo. Imamo jednu Saru Jo i podržimo je!", izjavila je Konstrakta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna