Čim su čule prvi stih pesme "In Corpore Sano" - "koja li je tajna lepe kose Megan Markl", mnoge žene su i nesvesno obratile pažnju na kosu same pevačice - Ane Đurić Konstrakte (44).

Pobednica Pesme za Evroviziju ima izrazito gustu kosu, naglašenu kratkim šiškama, a jak kontrast daje i njena tamnosmeđa boja. "Već 10 godina se farbam u tamnobraon i trudim se da to radim što ređe, na mesec i po dana, dok sede ne budu počele da diktiraju ritam. Kod frizera idem po potrebi jer nemam živaca, a ni bicepse da svoju predugačku kosu peglam", ispričala je za Srbija Danas Ana Đurić.

Prema navodima u intervjuu koji je svojevremeno dala "Before After", ona sama priprema aromakozmetičke preparate. Oni se se sastoje od potpuno prirodnih, nerafinisanih ili minimalno rafinisanih sastojaka, bez konzervansa i pravi ih prema sopstvenim potrebama.

"Već neko vreme interesujem se za aromaterapiju, odnosno aromakozmetiku", rekla je Ana. O tome bih mogla da pričam satima, jer svako ulje, etarsko ulje, hidrolat, a stvarno ih je mnogo, ima neko svoje dejstvo na kožu, a da ne pričam o mirisima i mirisnim kompozicijama. Sama pravim maske, tonike, kreme, butere, sama masiram lice. Kod kozmetičara ne idem", rekla je Konstrakta. 

Instagram / konstrakta, ATA / Antonio Ahel Pobednica takmičenja Pesma za Evroviziju

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna