"Promenio sam kanal kad je Konstrakta počela pesmu stihovima Koja li je tajna kose Megan Markl", kaže Saša Popović. "Međutim, kad sam kasnije gledao podsetnik, obratio sam pažnju ponovo na nju i prvi put čuo refren.

Tek onda sam shvatio da je to navijačka pesma", ispričao je predsednik žirija "Zvezde Granda" u emisiji Jutro, na TV Prva. Da ovo ilustruje, on je i sam počeo da peva "umetnica mora biti zdrava... biti zdrava... biti zdrava... " skandirajući stihove i aplaudirajući u ritmu.

Popović je pokazao svoj mobilni telefon dokazujući da je u prvom polufinalu poslao 20 poruka za Zorju, a kad je došlo finale, glasao je za broj 18. "To je bila Konstrakta, pesma mi se dopala", kaže Saša. "I da vam ispričam i ovo - u nedelju smo snimali Zvezde Granda, jedna od članica žirija je zakasnila 15 minuta i svi smo joj zapevali  "umetnica mora biti tačna".

Saša podseća da na takmičenju "Pesma Evrovizije" bude ponekad pomerenih pesama, a mi smo stalno slali melodične pesme koje imaju početak, sredinu i kraj. "Ova pesma ima neku foru, a kako će je prihvatiti, videćemo. Najviše je u tekstu, a ako bude dozvoljen titl, biće super", kaže Popović. Povodom optužbi Ace Lukasa da je glasanje namešteno, on tvrdi da to nije moguće. 

"Čim nisam dobio odgovor - hvala što ste glasali sat vremena, znao sam da ima puno glasova", objasnio je. 

"Mi u Zvezdama Granda u prvom krugu glasanja, na primer za jedan sat dobijemo 200.000 glasova iz svih zemalja okruženja, a u ovoj Pesmi za Evroviziju je za 15 minuta stiglo 144.000 glasova iz Srbije što je neverovatan rezultat. Međutim, i Aca Lukas je doprineo rejtingu takmičenja, konferencijama za štampu koje je održao pre njega."

Izvor: Lepa&Srećna