Princ Hari će dati sve od sebe da se vrati u Veliku Britaniju, jer želi da i njegova ćerka Lilibet dobije pravo kraljevsko krštenje.

On očajnički pokušava da to bude u toku godine, tvrdi Ken Vorf, bivši oficir za bezbednost u kraljevskoj palati, čiju izjavu prenose brojni britanski mediji.

Međutim, nakon što je princ Hari saopštio da se ne bi osećao bezbedno u svojoj domovini ukoliko ne bude imao odgovarajuću policijsku zaštitu, njegovi advokati sad otkrivaju strašnu vest. Naime, oni tvrde da je princu bezbednost bila ugrožena kad je poslednji put bio u Londonu, prilikom otkrivanja memorijalnog spomenika princeze Dajane. Dodaju, takođe, da je on pod stalnim i doživotnim bezbednosnim rizikom koji je nasledio samim tim što je rođen u kraljevskoj porodici.

Sa druge strane, britansko Ministarstvo unutrašnjih poslova nije izašlo u susret njegovom zahtevu da sam plati jaču policijsku zaštitu za vreme dok bi boravio sa porodicom u Londonu. Sada Harijev advokatski tim traži sudsku reviziju ove odluke. U medijima se navodi da su i on i Megan otkazali sve svoje druge obaveze i planove, u iščekivanju mogućnosti da krenu za London!

Profimedia Popularni par želi da se ove godine vrati u London, evo zašto!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna