Princ Hari i Megan Markl predstavili su javnosti divnu fotografiju svog dvogodišnjeg sina Arčija i šestomesečne ćerke Lilibet. Odlučili su da prvi put zvanično fotografišu ćerkicu baš za božićnu čestitku koja je inače tradicija u kraljevskoj porodici.

Presladak portret četvoročlane porodice oduševio je obožavaoce Princa Harija, ali i naljutio ljubitelje kraljevske krune jer izlazi iz formlanih okvira na koje nisu navikli. Fotografiju srećne porodice napravio je Aleksi Lubomirski ovog leta u kući para u Santa Barbari u Kaliforniji. Svi su se složili da Lilibet ima presladak osmeh koji odmah razoružava, baš kao i Arči kome ovo nije prvo pojavljivanje u javnosti.

Supružnici su čestitkom želeli da skrenu pažnju i na humanitarne akcije kojima se bave i donacije koje i sami daruju, pa su pozvali sve da učestvuju i ulepšaju narednu godinu onima kojima je pomoć potrebna. Četvoročlana porodica je zaključila svoju poruku „Želimo vam srećne praznike i uspešnu Novu godinu, od naše do vaše porodice!“

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna