Intervju Opre Vinfri, Megan Markl i princa Harija je jedna od najgledanijih emisija, o kojoj se i dalje govori. Mnoge tajne kraljevske porodice su isplivale na površinu, a jedna od interesantnih stvari o kojoj se poslednjih dana šuška jeste cifra koju je voditeljka Opra zaradila od intervjua.

Kako navode britanski mediji ona je čak 7 miliona dolara zaradila nakon emitovanja emisije. Zapravo, Opra je pravo emitovanja intervjua dala televiziji CBS, tačnije prodala za pomenutu cifru. To nije sve, mediji takođe ističu da voditeljka i dalje profitira od ekskluzivnog intervjua, a kako se spekuliše na njen račun može leći cifra od još 10 miliona dolara.

U intervjuu koji je izazvao toliko pažnje Megan je pričala o navodnom rasizmu od strane kraljevske porodice, njihovim međusobnim odnosima, kraljici, ali i o svom samoubistvu na koje je pomišljala. Smatra se da emisija broji više od 17 miliona pregleda, a ceo intervju je išao u udarnom terminu.

Mediji su takođe istakli i da je Megan određene informacije preuveličala. Jedni joj zameraju jer su očekivali da će reći nešto baš ekskluzivno, a drugi su njen intervju shvatili kao neku vrstu spinovanja i lične promocije. Publiku je posebno iznenadio njen odnos sa kraljicom Elizabetom za koju je istakla da je gleda kao slatku baku. Publika je očekivala i da će reći nešto povodom odnosa sa Kejt Midlton, a ona je imala samo reči hvale. Njene optužbe, da joj kraljevski dvor nije pružio obuku kako treba da se ponaša kao deo poznate porodice, su ocenjene kao netačne i neistinite. Pojedini smatraju da je sebe predstavila kao mučenicu koja živi u velelepnoj palati, dok su drugi stali u njenu odbranu i oštro osudili dvor.

Izvor: Lepa&Srećna