Nakon što je iz kraljevske palate stgla vest da je princ Filip, suprug kraljice Elizabete II, preminuo ceo svet je na nogama. Ne samo da je vest eksplodirala, već su sve oči bile uprte u kraljevsku porodicu, ali i u Megan i Harija.

Kako navode strani mediji princ Hari je doputovao u Veliku Britaniju kako bi prisustvovao sahrani svog dede. Princ Hari je snimljen u londonskoj luci, odeven u crno sa crnom zaštitnom maskom, prenosi The Sun.

Kako je navedeno princ Hari će 5 dana provesti u karantinu, ukoliko mu je test na korona virus negativan, a nakon toga će moći da prisustvuje sahrani koja je 17. aprila.

Mnoge je zanimalo da li će Megan prisustvovati sahrani princa Filipa, a onda je odjeknula vest o njenom ostanku u Kaliforniji. Naime, princ Hari je u Veliku Britaniju stigao sam, jer je Megan zbog svoje trudnoće i po preporuci lekara morala da ostane kod kuće.
Kako britanski mediji ističu o intervjuu kod Opre Vinfri neće biti reči, već će isključivo razgovarati o smrti princa Filipa i porodičnim odlukama.

Izvor: Lepa&Srećna