Vest da će Megan Markl i princ Hari pristati na snimanje rijaliti programa šokirala je svetsku javnost, piše Lepa&Srećna.

Poznati par koji je odlučio da napusti Veliku Britaniju i povuče se iz života kraljevske porodice objašnjavao je svoj potez potrebom da pobegnu od medija.

Naročito se na pritisak žalila Megan koja, uprkos holivudskoj karijeri i dugogodišnjoj izloženosti medijskoj pažnji, tvrdi da nije mogla više da podnese interesovanje javnosti za njen privatan život.

Zato ne čudi što je vest koju je objavio britanski "San" odjeknula kao bomba.

Međutim, pre nego što zaključimo da će Megan i Hari ući u neki šou sličan estradnim programima na koje smo navikli, treba ipak uzeti u obzir da će u svom rijalitiju njih dvoje biti jedine zvezde.

sok-megan-markl-hari-ulaze-u-rijaliti-koji-uslov-su-postavili-popularna-glumica-britanski-princ-2.jpg
Profimedia, Time 

Naime, kako se prenosi, Megan želi "da pokaže kakva je ona istinski" i zato će sklopiti dogovor sa Netfliksom vredan skoro 150 miliona dolara.

Kamere će pratiti glumicu i princa puna tri meseca, a oni žele "da pokažu za šta se bore" i "osvetle sudbine drugih ljudi".

Tema rijalitija bi, po shvatanju Megan i Harija, trebalo da bude njihov humanitarni rad ali mediji su saglasni da se nijedna produkcija ne bi odrekla pokušaja da zaviri u privatni život trenutno možda najpopularnijeg bračnog para na svetu!

Da li će uspeti da kamere montiraju i u lične odaje vile u Montesitu koju su navodno kupili nedavno - ostaje da vidimo!

A kako izgleda njihov dom u Kaliforniji, pogledajte u galeriji slika ispod teksta!

Tekst: Z. L. S

Profimedia Bračni par Megan Markl i princ Hari odlučili su da se smeste u jednom od najlepših delova Kalifornije. Zavirite u njihov dom!