O tome koliko Hale Beri ne izgleda u skladu sa svojim godinama, već kolaju legende. Neki tvrde da je u pitanju genetika, drugi da glumica ima neke tajne koje ne želi da podeli s drugima.

Čak se i njen lični trener iznenadio kada je čuo da oskarovka ima pune 54 godine. Ali čini se da je za njeno izvajano telo zaslužan težak rad u teretani, a da za noge ima posebne vežbe koje radi jednom nedeljno.

Čučanj s trakom

Stavite rastegljivu traku iznad kolena i počnite da radite klasične čučnjeve. Obično se vežba ponovi od 6 do 12 puta u zavisnosti od vaše kondicije. Ovo je vežba koja oblikuje butine i može pomoći oko skidanja naslaga oko kolena.

Sprint u obliku slova V

Stavite prostirku ispred sebe i udaljite se od nje dva do tri metra u niovu sredine. Sitnim koracima sprintajte do jednog kraja prostirke, laganim koracima unazad vratite se u početni položaj i zatim ponovno sprintajte do drugog kraja prostirke. Poenta je da trčite kao da koracima ispisujete slovo V.

Osmice

Na svaki kraj prostirke postavite neki predmet, po mogućnosti manji, kockasti ili pravougaoni. Stanite uz spoljnu ivicu prostirke i počnite da trčite oko predmeta kratkim koracima, kao da ispisujete broj osam. Ponovite deset puta i nemojte da sečete uglove.

Hale Beri je naglasila da cilj njenih objava na društvenim mrežama nije da se pohvali telom već da obožavaocima stavi do znanja da nije potrebna skupa oprema niti teretana kako bi se vežbalo, već samo jaka volja.

Izvor: Lepa&Srećna