Jovana Joksimović važi za jednu od naših najbolje stilizovanih voditeljki. Njena modna izdanja privlače mnogo pažnje, a najčešće bira haljine i suknje koje su sinonim za vrhunsku eleganciju.

Ipak, sada je odlučila da napravi iskorak, pa je umesto haljine ponela odelo. Zanimljvo je da se odlučila za boju lavande, koju su modni dizajneri proglasili bojom sezone, a kombinaciju je upotpunila salonkama na visoku potpeticu, efektnim nakitom i šminkom u kojoj su preovladavali tonovi lavande. 

Voditeljka je još jednom pokazala da odela i te kako mogu da budu seksi, a pantalone ženama daju neku vrstu moći. Na kraju, tu su i čari dobrog osećaja u udobnoj odeći. U svakom slučaju voditeljka je još jednom pobrala sve komplimente za besprekorna izgled, ali i modni ukus koji je ženstven, a opet odvažan.

stil jovane joksimovic
Youtube/Printscreen/K1 

Jovana je nedavno proslavila jubilarni 40. rođendan,a  za magazin Hello! je otkrila koje je tajna njenog besprekornog izgleda. 

"Tajna je u tome što malo spavam", rekla je Jovana, pa potom ispričala kako je svoj život zamišljala još kada su joj četrdesete bile daleko.

"Tih četrdeset su mi delovale kao duboka starost pošto, kada si mlad, drukčije i ne može da izgleda. Zato kao junior nikada nisam zamišljala duboku starost. Sada već mogu i to da zamislim, i uopšte mi ne izgleda loše. Šalu na stranu, sve zavisi od odnosa koji neko uspe da izgradi sa sobom i sopstvenim životom. Kad je on dobar, zrelost se pretvara u mladost i dobija novu energiju, to je sve", rekla je voditeljka.

Izvor: Lepa&Srećna