Ališa Skorot je poznata američka blogerka, nutricionista i fitnes instruktorka. Svoj Instagram nalog, koji broji preko 24 hiljade pratioca, koristi za deljenje saveta u vezi sa pravilnom ishranom, kao i za pokazivanje raznih vežbi. Svojim slikama daje primer i motivaciju da je svako doba dobro da se započne sa treniranjem i zdravijim izborom hrane.

Pa je tako podelila fotografiju na kojoj se vidi kako je izgledala pre 16 godina, a kako izgleda sada, u 47. godini. Ovo saznanje je šokiralo njene pratioce, jer je većina verovala da je dosta mlađa. Očigledna je razlika, jer ona sada, sa 47 godina ima zategnutije telo, izdefinisano mišićima.

Pored fit figure, ni njeno lice ne odaje toliko godina. Naime lepa i zategnuta koža lica Ališu čini zaista dosta mlađom, te nije ni čudo što pored ogromne količine komplimenata, kažu i da „stari unazad“.

No ona kaže da nije oduvek bila ovako fit,  i da u mladosti nije vodila računa o sebi, te joj je zdravlje bilo narušeno. "Ceo život sam se borila s prekomernom težinom. Nakon očeve smrti upisala sam se u teretanu i počela da pazim šta jedem. paziti na prehranu. Ponosna sam kako izgledam danas sa 47 godina i mislim da izgledam bolje nego ikada. Snažna sam i imam toliko energije. Moj zdrav stil života kao da je zaustavio starenje", rekla je za britanski "San".