OVAN

Posao: Vreme finansijskih pobeda i novih projekata. Sve će vam ići od ruke. Poseban oprez sa papirologijom. Vodite računa šta potpisujete. Ljubav: Čeka vas sedam dana sreće u ljubavi. Mnogi će vezu osvežiti romantičnim izlaskom. Samce očekuje zanimljiv susret. Zdravlje: Čuvajte se povreda.

BIK

Posao: Otvaraju vam se nove mogućnosti. Sve vaše dileme biće rešene. Kontakti koje ste dugo negovali napokon će se isplatiti.  Ljubav: Raspoloženi ste, ali partner nikako da popusti. Imaće blagu distancu prema vama. Ne odustajte, sve će doći na svoje. Zdravlje: Problem sa alergijama.

BLIZANCI

Posao: Odradite ono što morate, pa se posvetite svojim željama. To je siguran put do uspeha. Čeka vas unapređenje. Ljubav: Vaš društveni život biće na zavidnom nivou. Nećete propustiti nijednu priliku za zabavu i dobar provod. U ljubavi harmonija. Zdravlje: Obratite pažnju na problem sa kožom. Vreme je da posetite dermatologa.

RAK

Posao: Uspeh na poslu u drugoj polovini nedelje. Trud se najzad isplatio. Bićete spremni na svaku saradnju. Ljubav: Uživaćete sa voljenom osobom. Neće vam biti potrebni izlasci, niti zabava, jedno drugom ste sasvim dovoljni. Zdravlje: Stres koji ste trpeli uzeće svoj danak. Pad imuniteta.

LAV

Posao:  Monoton period za Lavove uvek željne dokazivanja i akcije. Kolege koje vam ne prijaju uzeće godišnji odmor, pa možete da predahnete. Ljubav: Kajete se zbog stvari koje ste izrekli, ali sada je kasno. Fokusirajte se na budućnost. Zdravlje: Moguća prehlada.

DEVICA

Posao: Sve obaveze ćete lako završavati. Pokrenućete na akciju i one koji su se uspavali. Organizovaćete sve bez problema. Ljubav: Ne reagujte na provokacije. Budite strpljivi. Vaših pet minuta će uskoro doći. Zdravlje: Hronično ste umorni.

VAGA

Posao: Osoba ste od poverenja, ali morate dobro da se potrudite da zadržite taj status. Čeka vas naporna nedelja. Ljubav: Rozočarani ste, ali vreme sve leči. Nemojte očajavati kod kuće. Izađite možda vas negde čeka životna ljubav. Zdravlje: Problem sa leđima.

ŠKORPIJA

Posao: Imate snage i volje da ostvarite sve ono o čemu dugo sanjate. Ovo je vaše vreme. Zvezde su vam naklonjene. Ljubav: Muče vas neke stvari iz prošlosti. Možda je vreme da se "Pandorina kutija" otvori. Zdravlje: Povedite računa o ishrani.

STRELAC

Posao:
Dosta vam je stresa. Zato je važno da jasno i glasno kažete svoje mišljenje na sastanku. To će biti dobar potez koji će vam doneti višestruku korist. Ljubav: Partner je napokon počeo da uvažava vaše mišljenje. Čeka vas romantičan vikend. Zdravlje: Vreme je da se vratite fizičkoj aktivnosti. Možda je joga pravo rešenje.

JARAC

Posao: Čeka vas unapređenje. Nadređeni su najzad shvatili koliko se zalažete i rešili su da vas nagrade. Ljubav: Spremni ste da učinite sve za voljenu osobu. Čak i ono što ste godinama izbegavali. Ispred vas lep emotivni period. Zdravlje: Problemi sa pritiskom i glavoboljom.

VODOLIJA

Posao: Prihvatili ste nove izazove i sad nema nazad. Naporno jeste ali trud i rad se, na kraju, uvek isplate. Ljubav: Posle burnog perioda koji je na vas ostavio trag, vreme je da se opustite. Možete da verujete partneru. Zdravlje: Muči vas kašalj. Posetite lekara.

RIBE

Posao: Nije vreme za odmor i predah. Ispred vas je prekovremeni rad. Na kraju vas čeka nagrada za trud. Ljubav: Organizujte lep vikend u prirodi. Dugo se niste opustili u dvoje. Samce čeka zanimljiv susret. Zdravlje: Problemi sa sinusima.

 Izvor: Lepa&Srećna