Dnevni horoskop za 5. jun  2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

Posao: Iskoriste ovaj posebno snažan dan u vašoj karijeri. Može vam doneti povoljne prilike i uspeh. Ljubav: Stižu do vas informacije koje će vam pomoći da se konačno odlučite šta dalje. Zdravlje: Manja nervoza.

BIK

Posao: Znate šta hoćete. Iako ste prevrtljivi u stavovima, to ne mora da bude loše. Imate jasan cilj šta želite u poslu. Puno novca! Ljubav: Od čestih promena na emotivnom polju posebno stavova možete da profitirate. Zdravlje: Infekcije, kože, lica, očiju.

BLIZANCI

Posao: Loše iskustvo iz prošlosti vam daje mogućnost da se okrenete unutrašnjim vrednostima. Ljubav: Niste dobro raspoloženi za ljubav u današnjem danu. Zapravo tinejdžeri mogu imati više sreće u ljubavi. Zdravlje: Respiracija pluća lošija.

RAK

Posao: Skloni ste dramatizaciji i svađi. Posebno u velikom kolektivu. Morate da se obuzdate ako želite dalje da radite kako treba. Ljubav: Partner čini sve da vas animira za bolje sutra…ali izgleda ne vredi. Zdravlje: Relaksacija blizu vode, to vam treba.

LAV

Posao: Nervno ste napeti i dosta trpite sve oko sebe posebno šefa koji nije dobar niti razuman za vas. Ljubav: Ukoliko ste u vezi sa Vodolijom ili Rakom onda su nesuglasice izvesne. Zdravlje: Problem sa rukama, šakama.

DEVICA

Posao: Vi ste sada u dobrom danu i to nikako da propustite. Ako ne zaradite veće pare onda bar uzmite da se dobro družite sa kolegama. Ljubav: Razmišljate o velikoj neostvarenoj ljubavi, čeka vas realnost a to je vaša dugogodišnja veza. Zdravlje: Imate sve aspekte za dobro zdravlje.

VAGA

Posao: Efikasnost u radu je tu ali niste raspoloženi za komunikaciju. Povlačite se. Saradnici su navikli da od vas dobijaju gotova rešenja. Ljubav: Početak dobro komunikacije koji može dovesti do zbližavanja. Zdravlje: Razdražljivi ste.

ŠKORPIJA

Posao: Odredite priorite. Koncentracija će vam pomoći u tome. Vratite se na pravi put. Ljubav: Analitčni ste prema partneru i vašem odnosu uopšte. Zamara ge ponekad pridikovanje. Zdravlje: Tanka creva su ugrožena. Osetljivi ste, razdražljivi ste.

STRELAC

Posao: Iskoriste ovaj posebno snažan dan u vašoj karijeri. Može vam doneti povoljne prilike i uspeh. Ljubav: Stižu do vas informacije koje će vam pomoći da se konačno odlučite šta dalje. Zdravlje: Manja nervoza.

JARAC

Posao: Volite estetiku, lepo. Imate smisla. Ne bi bilo loše da se bavite takvim stvarima. Posebno će vam pomoći osoba iz znaka Vage ili Strelac. Ljubav: Sa Strelcem imate ljubavnu vezu. Ali nije to osoba sa kojom radite već neko ko je duži period prijatelj. Zdravlje: Osetljiv stomak.

VODOLIJA

Posao: Niste raspoloženi danas da radite. Morate biti usmereni više na sebe i posvetiti se projektu koji je ispred vas. Ljubav: Obuzdajte sebe oko raznih prohteva koji nisu drugima jasni. Možda uspete da šarmirate nekog. Zdravlje: Odmarajte se uz knjigu ili film ili šetajte po prirodi.

RIBE

Posao: Obuzima vas osećaj nesigurnosti, povlačite se u svoj svet, prepuštajući se pasivno životnoj stihiji. Ljubav: Zaboravili ste na ljubav. To je ono što vas kao jednu suptilnu osobu čini posebnom. Udvaranje jednog nežnog Bika prihvatite. Zdravlje: Slaba psiha.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Izvor: Lepa&Srećna