OVAN

Obilje vam dolazi kroz porodične odnose. Ipak, ne rasipajte se, naročito ne na razne zabave, poklone i izlaske. Biće najbolje da veće troškove planirate za popravke ili kupovine za kuću.

BIK

Uran u vama budi želju za šoping avanturom, nečim atraktivnim, izazovnim, ali razmislite da li je to za vas baš bezbedno. Ne zaboravite da je retrogradni Merkur upravo u vašoj kući novca.

BLIZANCI

Kakve slatke kupovine vas čekaju! Sve za more, od onog bikinija koji ste priželjkivali pa do fantastičnog nakita. Ovog meseca nemojte zaobilaziti rasprodaje.

RAK

Ovog meseca počinju da se razvijaju neki novi, zanimljivi odnosi na poslu. Moguć je lep uspeh u karijeri. Ipak, to se neće odmah odraziti na finansijskom planu pa je bolje da se ponašate malo štedljivije kako biste izgurali mesec što bolje.

LAV

Biće ovo odličan mesec za vas u svakom pogledu. Biće dovoljno novca, ali na momente premalo energije pa svakako vodite računa da vas trka za parama ne košta zdravlja.

DEVICA

Odvojite dovoljno novca za provod ovog meseca, jer će poziva u društvo biti više nego ikad ove godine. Krajem meseca moguć je neočekivan dobitak.

VAGA

Samo pozitivno ovog meseca, najveća ulaganja će biti u kući ali i u aktivnosti koja vam intenzivno puni baterije. To i jeste ono što vam upravo sada treba.

ŠKORPIJA

Moguća je promena posla, naročito ako ste već više puta u poslednje vreme pomišljali na to. Stiže vam dobar savet u vezi s karijerom, poslušajte ga.

STRELAC

Mars će vas gurnuti u neke velike promene ovog meseca. U kući novca očekujte pun Mesec pa slobodno počnite da računate koliko vam novca treba da ostvarite svoje snove.

JARAC

Mogući su konflikti oko novca, pre svega zbog troškova u kući. Treba napraviti dogovor zbog značajnog odliva finansija, pa makar rešenje bilo i promena mesta boravka.

VODOLIJA

Ovog meseca je moguć ozbiljan lom na novčanom planu. Ako ima prostora da nešto promenite time što ćete manje trošiti, pokušajte sa strogom štednjom. Ako ne, odvojite svoje finansije što pre.

RIBE

Blago vama na jupiterskoj podršci ovog meseca. Slobodno se bacite u rizik, čak i ako su u pitanju neke investicije ili promena boravka. Malo vremena koje izdvojite za prijatelje vratiće vam se kao višestruka korist.

Izvor: Lepa&Srećna