Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU - DO 21. FEBRUARA 2021: Rak uživa u ljubavnom miru, Vaga napadnuta tračevima

Venera će nam u ovoj nedelji doneti osetljivost i senzualnost, ali kvadrat Saturna i Urana može da iznenadi promenama koje niste želeli...

  Izvor: Youtube / Luna P

OVAN

LJUBAV: Premda emotivno nećete osećati ono ispunjenje koje ste očekivali, vaš pozitivan stav donosiće vam neke ljubavne bodove. Partner će to ceniti i razumeti vašu privremenu nezainteresovanost za ljubav. Budite strpljivi i taktični.

KARIJERA: Ključ uspeha u poslu ovih dana nalazi se u saradnji i prihvatanju ponekog kompromisa. Ne terajte po svom jer glavnu reč zasad vode drugi. Budite otvoreni i kooperativni, pa će sve krenuti u dobrom pravcu.

ZDRAVLJE & SAVET: Eliminišite frustracije kroz gimnastiku.

Možda će vas zanimati

BIK

LJUBAV: Neke od vas mučiće čežnje. Misliće da je ljubav daleko od njih. Ipak, ona je zapravo bliže nego što im se čini, samo što se trenutno ne pokazuje. Budite mirni, strpljivi, uporni. Ako ste u vezi, ne forsirajte izražavanje emocija pod svaku cenu.

KARIJERA: Vaš trud biće nagrađen, vi ćete dobiti na ceni. Ponekad ćete imati osećaj da vas previše ističu. Skromnost i neka vrsta stidljivosti koji dolaze od vas biće primer drugima. Radićete predano i bez puno pitanja.

ZDRAVLJE & SAVET: Maske kad tad padnu.

BLIZANCI

LJUBAV: Vaša energičnost i preduzimljivost u ljubavnom životu ponekad će graničiti sa ludošću. Nisu isključene ni male ljubomore, ali ne dozvolite da ojačaju. Jer kako dođu, tako će i proći. Potrebno je malo više samokontrole da bi bili sretniji.

KARIJERA: Pogledajte bolje oko sebe i naći ćete mnogo onih koji bi želeli da sarađujete s vama. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti organizacioni plan. Kad to napravite, preostaje vam samo da isto sledite. Vi to možete.

ZDRAVLJE & SAVET: Analizirajte svoje sposobnosti.

RAK

LJUBAV: Ljubav ćete nalaziti na svakom koraku i u svakom danu. Neće biti potrebno ništa posebno da je ostvarite. Ovaj mir će vas zbunjivati, jer vi volite provokacije. Ipak, većina vas biće zadovoljna i s najmanjom sitnicom koju će rado deliti.

KARIJERA: Ne navaljujte sa svojim idejama jer premda su se neka vrata malo otvorila, još nije vreme da krenete u akciju. Radite u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. One će doći. Potražite vedre ljude.

ZDRAVLJE & SAVET: Ne činite ništa na silu.

LAV

LJUBAV: Ovih dana verovatno će mnogi od vas početi preterivati u hedonizmu ili obratno, u asketizmu. Ili ćete svaki tren želeti da budete s voljenom osobom, ili ćete težiti potpunoj samoći. Setite se pravila zlatne sredine i nađite ravnotežu.

KARIJERA: Zaposleni u uslužnim delatnostima verovatno će morati da radite prekovremeno. I ostali će dosta raditi, te neće imati vremena ni za razmišljanje, ni za sagledavanje svoje pozicije. Uglavnom, većina stoji dobro jer imaju dosta posla.

ZDRAVLJE & SAVET: Ne zaboravite na redovan odmor.

DEVICA

LJUBAV: Bićete sigurni u svoje osećaje i bez obzira na spoljašnje okolnosti, nećete dati da vas ništa skrene s vašeg ljubavnog puta. Osvajači će osvajati s velikim samopouzdanjem, a oni u vezama podsticaće partnera na pozitivan stav.

KARIJERA: Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakter rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje s mladim saradnicima također će biti naglašeno. Vi sami pripremaćete i nove, bolje uslove rada.

ZDRAVLJE & SAVET: Svesni ste svoje ekspanzije. Razvijate se.

VAGA

LJUBAV: Nećete popustiti pred trivijalnostima ili tračevima. Vi znate što tražite i toga ćete se i držati. Pokazaće se da ste bili u pravu. Ona osoba koju sad osvojite znaće da su vaše namere ozbiljne. Stoga ćete se zbližiti samo s onima koji isto to očekuju.

KARIJERA: Kad se čini da su sve lađe potonule, vi ste onaj koji uverava sve druge oko sebe da nisu. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onog što ste zamislili i provedite to u delo bez skretanja s puta. Vaše ideje su odlične i doneće rezultate.

ZDRAVLJE & SAVET: Sarađujte s drugima.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Možda ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osećate, no to je samo privremena i prolazna zbrka s kojom se treba suočiti na vešt način. Još uvek imate dovoljno energije da sve dovedete u red. Uz malo takta, uspećete.

KARIJERA: Biće dana kad ćete se zateći u iskušenju samodopadnosti. Vaša samoprocena treba da bude realna i zrela. U svakom vašem potezu ogleda se ono što nosite u sebi. Stoga je bolje prepustiti drugima da govore o vašem radu. Tako će sve biti uverljivije.

ZDRAVLJE & SAVET: Bavite se finim sportovima.

STRELAC

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer vam pozicija planeta u tom smislu donosi manje atrakcija i poneku provokaciju. Zato budite mudri i staloženi koliko god možete. Ako vas partner povredi, ne uzimajte to previše k srcu. Proći će.

KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmerava na istraživanja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati da ispune svoje snove na vrlo originalan način.

ZDRAVLJE & SAVET: Opuštaće vas umetnički sadržaji.

JARAC

LJUBAV: Izazovna pozicija ljubavnih planeta u odnosu na vaš znaku učiniće vam ove dane zahtevnim za ljubav. Mnogi će prepoznati svoj ideal koji su tražili ili će ga tražiti po pravim kriterijima. U svakom slučaju, nećete biti potpuno zadovoljni.

KARIJERA: Iako će vaši suradnici pokazivati određenu naklonost prema vama, teško ćete nalaziti zajednički jezik. Problem je u tome što obe strane žele dominirati, a u zajedničkom poslovanju to ne prolazi. Shvatite gde vam je mesto i tako se ponašajte.

ZDRAVLJE & SAVET: Bavite se sportom. On vam smanjuje i brige.

VODOLIJA

LJUBAV: Vaši lični odnosi postepeno će se poboljšavati, ali ne toliko koliko možda očekujete. Bićete opušteniji i srećniji što je tako. Sve ono što vas je mučilo nekako će olabaviti, pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo.

KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na proširivanje znanja, bilo u smislu novih sadržaja, bilo kroz saradnju s ljudima iz struke. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možete zavrteti nešto u tom pravcu. Radite što više.

ZDRAVLJE & SAVET: Nemojte žuriti.

RIBE

LJUBAV: Verovatno će vam jednako važno biti kako organizovati  zajednički život, ali i to kako se dobro zabaviti. Neki će tešiti voljenu osobu i uveseljavati je, ublažavajući tako njene probleme. Pokazaćete se kao odličan i saosećajan zabavljač.

KARIJERA: Zaigranost i veština ophođenja s drugima biće vaše glavne osobine koje ćete pokazivati na radnom mestu. Zavisno od vrste posla, ili će vas tražiti ili prokazivati kao neozbiljnog. Uglavnom, držite se svoje profesije i onog što ona traži.

ZDRAVLJE & SAVET: Neki će krenuti na dijetu.

Pročitajte i ovo

 Izvor: Ehoroskop

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije