OVAN  

LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete jednako uživati bilo samo s prijateljima, bilo udvoje s voljenom osobom. Neretko ćete sve pomešati zajedno i svi će biti zadovoljni. Oni koji su još sami lako će uspostavljati kontakte.

KARIJERA: Malo više truda pokazaćete u poslovima gde se treba istaći kreativnošću ili u delatnostima koje prati publika. Oni koji se bave poslovima "u senci" radiće tek toliko koliko se mora, ali čak i tako će ove nedelje moći da se stigne daleko.

ZDRAVLJE & SAVET: Potražite humoristične sadržaje.

BIK  

LJUBAV:  Nastavićete se snalaziti kako znate i umete. Jedan dan biće sjajno, a drugi nikako. Najbolje se da se ovaj drugi dan osamite. Ne ulazite u rasprave jer one neće dobro završiti. Ono dobrog vremena između vas i voljene osobe provedite u ljubavi.

KARIJERA: Ojačaće korespondencija s kolegama koji nisu iz vašeg mesta rada. Povezaćete se s njima i razmenjivati poslovna isustva. Neki će zbog posla i putovati. To će ih osvežiti i probuditi u njima nove poslovne ideje.

ZDRAVLJE & SAVET: Bićete kreativni u kuvanju.

BLIZANCI  

LJUBAV:  Zavodljivost i erotičnost biće vam glavne karakteristike, ali i motivi na osnovu kojih ćete odlučivati šta ćete raditi u emotivnim vezama narednih dana. Možda ćete voljenoj osobi čak ići i na živce, jer kad ona poželi malo mira, vi biste navalili. Budite malo suzdržaniji.

KARIJERA: Vaši nadređeni pojačaće pritisak, ali vi ćete imati dovoljno snage i za povećan obim poslova. Verovatno ćete u svim tim radnim zadacima uživati. Neki će posao sada dobiti. Kod drugih će pak porasti njihove odgovornosti.

ZDRAVLJE & SAVET: Pazite da ne pregorite.

RAK  

LJUBAV:  Dobar vetar u leđa u ljubavnom životu pratiće vas cele nedelje. Iskoristite to da osigurajte sebi kvalitetan odnos s osobom do koje vam je stalo. Mogući su dugi izlasci, veseli izleti ili putovanja u dvoje za pamćenje.

KARIJERA: Ako vam se učini da je pred vama dug put, prihvatite to s veseljem, jer je to dobar put. Ono što se pokrenulo, nastaviće se razvijati dalje i to na stabilan, sistematičan način. Na vama je da se prilagodite najbolje što znate.

ZDRAVLJE & SAVET: Pustite neka vas vodi intuicija.

LAV  

LJUBAV: Vrlo je moguće da se upustite u neku tajanstvenu avanturu ili barem da osetite ogromno iskušenje da u takvu ljubavnu vezu uđete. Uglavnom ćete igrati na šarm i neobaveznost, ali će se ispod toga kriti nešto drugo. Vi zapravo želite idealnu, duboku ljubav. Onu koju je teško dosegnuti.

KARIJERA: Ulazite u razdoblje kad će vam posao biti u drugom planu. Dani su dobri za domaće kućne radove, pa ako možete, uzmite bar deo godišnjeg odmora. Oni koji rade uglavnom će funkcionisati rutinski. Odradiće ono što moraju, a biće odsutni duhom.

ZDRAVLJE & SAVET: Uživaćete u svakom sportu.

DEVICA  

LJUBAV: Većinu idućih dana bićete zadovoljni. Štaviše, nekima će se činiti kao da imaju krila. S voljenom osobom biće spremni da delite ama baš sve. Oni koji su još sami neka više popričaju s ljudima iz bliže okoline. Tu ih čeka jedna simpatija.

KARIJERA: Ostvarili ste ciljeve iznad svih očekivanja i sad osećate potrebu za odmorom ili bar predahom. Pametno iskoristite praznike. Ko može, neka putuje. Ko mora da radi od rođenih u ovom znaku  verovatno će morati da rade za dvoje.

ZDRAVLJE & SAVET: Potrebno vam je opuštanje.

VAGA  

LJUBAV:  Zastoji, prepreke i frustracije su na pomolu. Oni koji su u dužoj i stabilnoj vezi  i  poznaju svog partnera znaće kako izdržati ovo razdoblje.  Zapravo i nije loše, ali u poređenju s onim iza vas, lošije je. Zaboravite prošlost. Novi je dan.

KARIJERA: Vaši saradnici ovih bi dana mogli odigrati važnu ulogu u vašoj karijeri. Verovatno će se odlučivati o nečem što će imati uticaja baš na vas. Moguće je da ćete i vi sami dobiti priliku za napredovanje o čijem značaju još niste svesni.

ZDRAVLJE & SAVET: Idite korak po korak.

ŠKORPIJA  

LJUBAV:  Uspećete da premostite distancu u emotivnim odnosima, kao i neraspoloženje, pa i izvesnu ravnodušnost koja je bila zavladala. Biće vam oboma drago zbog toga. Oni koji su još sami biće zainteresovani za ljubav više nego inače. Neće oklevati u udvaranjima.

KARIJERA: Počinje vaših pet minuta kad ćete zaista moći pokazati što sve znate. Zato zaboravite na bilo kakvu lažnu skromnost, setite se svega onog što dosad postigli i s punim pravom predstavite svoje sposobnosti. Bićete uspešni i efikasni.

ZDRAVLJE & SAVET: Otvorite se za ono što dolazi.

STRELAC  

LJUBAV: Izgledaće kao da vas je prethodna dobra faza razmazila, pa sad i najmanju frustraciju doživljavate kao dramu. Važno je da se s tim nosite strpljivo i da imate na pameti da je sve prolaznog karaktera. Ne dajte se iskušenjima. Dobro ste.

KARIJERA: Zamislićete se nad svojom budućnošću, a posebno nad svojim talentima. Shvatićete da oni nisu do kraja izraženi i iskorišteni. Tražićete načine kako ih uklopiti u posao koji radite, a neki će rizikovati i s novim poslom sa strane.

ZDRAVLJE & SAVET: Budite ono što jeste.

JARAC

LJUBAV: Čak i ako niste baš najzadovoljniji, nemojte samovati, nego idite među ljude. Oni će vas rado prihvatati i još više želeti u svom društvu. Verovatno ćete imati i mnogo udvarača, a to što vas neće ispunjavati, manji je problem. Popularni ste.

KARIJERA: Čekate da drugi daju svoj sud o onom što ste uspeli zajedno sa svojim saradnicima. Oni će vas podržati, ali vi sami od sebe zahtevaćete još više. Ponekad će vaša očekivanja biti nerealno visoka. Niko nije savršen.

ZDRAVLJE & SAVET: Jedite više voća i povrća.

VODOLIJA

LJUBAV: Pred vama su sve bolji ljubavni dani, no problem će biti u tome što ćete svako malo dolaziti u iskušenja da preterujete u strastima, da pritiskate voljenu osobu zahtevima ili da budete ljubomorni. Uz više samokontrole, moguća je sreća.

KARIJERA: Intenziviraće se teme poput finansija ili liste prioriteta u poslovanju. Neke firme možda će postavljati nova pravila u tom području. Moraćete se pokazati kao ozbiljan i profesionalan saradnik. Moguće je i da će se meriti vaša postignuća.

ZDRAVLJE & SAVET: Pobeđujete u borbi.

RIBE   

LJUBAV: Izgledaće kao da vi ne držite konce u svojim rukama. Ipak, vaš će se privatni život postepeno poboljšavati, a onda će vam se i osmeh polako vraćati na vaše lice. Ne očekujte, doduše, bajku, ali uz malo tolerancije, sve će biti solidno.

KARIJERA: Koliko ste dugo maštali o nekim poslovnim potezima, toliko sad imate prilike pokazati svoje poslovno umeće ili znanje. Verojatno će se povećati vaš uticaj na druge u poslu, ali i obrnuto. Biće to zanimljiva razmena iskustava.

ZDRAVLJE & SAVET: Biće uzbudljivih snova ili nesanice.

IZVOR: E-horoskop