Dnevni lunarni horoskop za 27. decembar najavljuje nam Mesec u znaku Blizanaca, pa imate razloga da se radujete bliskosti koju osećate sa najdražima, kao i mnogim prijatnim kontaktima.  Prijaće vam svaka vrsta aktivnosti koja vam donosi zabavu i zadovoljava radoznalost. Okrenite se pisanju i čitanju ili uživajte u dugim razgovorima s prijateljima. Ne dozvolite da vas ophrvaju osećanje dosade ili melanholije.

Ako u poslednje vreme doživljavate talase anksioznosti, ne popuštajte pred brigama. Kada je um previše aktivan dok je Mesec u znaku Blizanaca, treba mu dati nešto čime će se baviti. I drugi zvezdani aspekti danas imaju sličan uticaj, biće lakše u drugom delu dana.

Pokušajte sa najjednostavnijim lekom - dajte sebi 72 sata u toku kojih se nećete opsesivno vraćati na problem koji vas muči. Namerno se posvetite drugim temama, nekom hobiju, vežbama disanja, meditaciji, molitvi, istraživanju neke teme. Kad stvorite dovoljnu vremensku distancu, videćete da će i problem sam drugačije izgledati.

Izvor: Lepa&Srećna