Zajednički izlasci, druženje, zabava, sve su to razlozi zbog kojih uživamo u prijateljstvu, ali kad dođu teški trenuci, onda nam je važno da je uz nas neko pouzdan, osoba u koju imamo poverenja i na koju možemo da se oslonimo. Jednom rečju - pravi prijatelj.

Premda je za svako prijateljstvo potrebno dvoje, pa i vi sami igrate važnu ulogu u uzajamnom odnosu poverenja i podrške, astrolozi tvrde da neki znaci horoskopa imaju naglašene crte karaktera koje ih čine odličnim prijateljima.

Na 3. mestu je Lav!

Plemenit, ponosan znak ne može sebi da dozvoli da izda prijatelja. Zato nije ni čudo što je okružen brojnim drugovima, baš kao što i svakog kralja  okružuje njegova svita. Međutim, nemojte se nikad prevariti mišlju da je njegova podrška večna i bezuslovna. Jer ako se desi da mu stanete na put, možda vas neće prevariti ali će vas svakako pregaziti.

Na 3. mestu je Bik!

Ovom znaku možete poveriti sve svoje probleme jer će ih ne samo sačuvati za sebe već i najmanje polovinu njih rešiti - očas posla. Ima u tome i malo sujete i preterane vere u svoje sposobnosti, ali ipak se na kraju vaše brige razreše pa imate razloga i da se divite svom drugu Biku ali i da verujete u njega. Još nešto - on veruje da će mu se dobro dobrim vratiti. I zato ne štedi na sebi.

Na 1. mestu je Jarac!

Ovaj znak je pravi standard postojanosti, časne reči i morala. Nikad neće odati vašu tajnu, nikad neće otići bez objašnjenja, nikad vas neće ostaviti u dvosmislenoj, mučnoj situaciji u kojoj ne znate na čemu ste. Ponekad njegova direktnost neće biti prijatna, ali nefiltrirana istina je sastavni deo pouzdanosti. Prihvatite to sa zahvalnošću.

Izvor: Lepa&Srečna