Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEDELJNI HOROSKOP - DIJETA, LJUBAV, NOVAC do 25. oktobra 2020: Strast i uživanja za Rakove, Jarac se konačno opušta

  Izvor: Shutterstock

Nedeljni horoskop obeležiće ulazak Sunca u znak Škorpije 22. oktobra 2020. godine!

OVAN

Hrana

Mirniji dani su pred vama, kada više pažnje možete usmeriti na sebe, na svoje zdravlje, na to kako se osećate i izgledate.

Odličan je momenat da sve ono što vam smeta da biste funkcionisali kako treba izbacite sa jelovnika. Oni koji hoće da otpočnu sa dijetom – pravi je trenutak za tako nešto.

Ljubav

Nesporazumi, nejasnoće i sumnje mogu obeležiti sedmicu koja je pred vama. I partner i vi ćete biti skloni da se vraćate na neke situacije, ponovo ih analizirate i izvlačite zaključke koji mogu biti obojeni strahovima i nesigurnošću.

Ili će se dešavati situacije u vašem odnosu koje će vas oboje podsećati na neka davna dešavanja za koja ste mislili da ste ih rešili. Duhovi prošlosti ponovo dolaze na dnevni red i mogu doneti tenziju između vas dvoje.

Ukoliko ste slobodni – sa bivšim partnerom možete obnoviti seksualni kontakt, iako možda ni vama ni drugoj strani to nije bila prvobitna namera.

Astro prognoza za vaš znak

Posao

Malo vi niste raspoloženi za posao i gledate da što češće “uhvatite krivinu”, a malo vam je više I dosadila trka, strka I zbrka koja je ovih dana nagomilana u ogromnim količinama oko vas.

Svaki čas vas neka informacija izbacuje iz takta ili vam u potpunosti menja raspored za taj dan. Što se podrške od kolega tiče, ona sada jeste prisutna ali čak i ta podrška vam neki put više odmaže nego što pomaže.

Drugi deo sedmice je posebno nabijen dešavanjima i biće vam naporno da se ispetljate iz svih obaveza.

Novac

Moguće je da dobijete neko malo povećanje plate ili dodatak na istu.

Zdravlje

Sitne povrede, problemi sa zubima.

BIK

Hrana

Kao što ne možete živeti od vazduha, tako ni vaše telo ne može funkcionisati sa neadekvatnim pogonskim „gorivom“.

Prema tome, manite slatkiše i čokoladice, potrebna vam je hrana koja će vam popraviti krvnu sliku i doneti energiju – meso, cvekla, paradajz, spanać, jaja, zeleno lisnato povrće.

Ljubav

Opozicija retrogradnog Merkura iz partnerskog polja sa Uranom koji je u vašem znaku i u ovoj će nedelji doneti povremene trzavice, komunikacijske probleme I nagle promene u zajedničkim planovima.

Može se ovde povremeno umešati i po koja sumnjičava i ljubomorna misao. Neka pitanja od ranije će ponovo izaći na dnevni red ali generalno gledano – i pored povremenih turbulencija, vas dvoje gurate zajedničkim snagama dalje.

Slobodni Bikovi – može biti interesantnih ljubavnih ponuda i od novih osoba, ali od onih sa kojima ste ranije imali emotivnu konekciju ili makar poznanstvo.

Posao

Tempo dešavanja se ne usporava ni u jednom trenutku u ovoj sedmici I imaćete osećaj kao da ste kroz nju protrčali.

Obaveze su zahtevne, kolege i saradnici i nadređeni su zahtevni a vi se povremeno osećate kao da ste u centru dešavanja Ii da se baš sve prelama preko vas.

Generalno gledano – vi jeste neko na koga se drugi u ovom periodu oslanjaju, baš iz tog razloga što ste sposobni I spremni da se uhvatite ukoštac sa svim situacijama.
Koliko to vama mentalnog i fizičkog opterećenja donosi, to je druga priča.

Novac

Iako su vaše finansije pa, dosta stabilne – ipak će vas dodatni troškovi oneraspoložiti.

Zdravlje

Sem nešto pojačane nervoze i povremenih problema sa stomakom – dobro ste.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije