OVAN

LJUBAV:

Vaša potreba za sigurnošću biće jaka gotovo cele nedelje.  Zato će mnogi pristajati i na kompromise. Ipak, u dubini duše pospremićete neke svoje želje i nećete od njih odustati. Samo ih nećete pokazati. Imaćete poverenja u ono što dolazi.

KARIJERA:

Kako nedelja bude prolazila, postajaće sve jasnije da ovo što radite ima veći značaj nego što se činilo na početku. To će vas motivirati da radite još žešće i predanije. Ovakva prilike pojavljuje se rijetko, pa bi bila šteta ne iskoristiti je do kraja.

ZDRAVLJE & SAVET:  Ne rasipajte svoju energiju.

BIK  

LJUBAV:

Sad vam je potpuno jasno da volite i da vas vole. Jedino što se pitate dokle će to tako trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaše brige samo opterećuju sklad koji možete živjeti. O vama ovisi da li ćete se okrenuti ka svijetlu ili ka tami.

KARIJERA:

Čini se kao da će svanuti, ali nikako da to dočekate. Već vas hvata nestrpljenje da pokažete što sve znate.

Još ove nedelje biće potrebno nešto pripremiti ili dovršiti. Zato to učinite polako i sigurno. Kad su temelji dobri, kuća je čvrsta.

ZDRAVLJE & SAVET:  Ne obraćajte pažnju na one koji vam zavide  stalno nešto prebacuju.

BLIZANCI  

LJUBAV:

Vaš privatni život ovih će se dana vrteti oko vaših prijatelja.

Kao da ćete zaboraviti da se može biti i udvoje i potpuno ćete se predavati boravku u grupi. Vaša najdraža osoba mogla bi vam to zameriti i osećati se zanemareno.

KARIJERA:

Iz visina vi ćete se tokom ove nedelje polako spuštati na zemlju. Biće sve manje sanjarenja, a sve više prizemljenog posla, no ni taj vam neće biti neugodan. Na radnom mestu će vladati red, rad i disciplina.

ZDRAVLJE & SAVET:  Budite iskreni prema svima, pa i prema sebi.

RAK  

LJUBAV:

Neki bi mogli prolaziti iskušenje tajne ljubavne veze ili svoju naklonost prema nekom skrivati jer tako određuju društvena pravila ponašanja.

U svakom slučaju, nećete se lako otvarati. Moralne dileme pratiće ovakvo stanje po čitav dan.

KARIJERA:

Na poslu će vam i dalje ići dobro. Štaviše, pojačaćete kontakte i više se angažirati oko saradnika.

Neki će otvoriti vrata novim osobama na poslu ili će oni sami biti pozvani da rade negde drugde. Izazovi će biti svakodnevni.

ZDRAVLJE & SAVET:  Učinite nešto za one kojima treba pomoć.