Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedeljni horoskop

NEDELJNI HOROSKOP - DIJETA, LJUBAV, POSAO, NOVAC -14-20. SEPTEMBAR 2020: Bikove hvata ludilo, veliki preokret za Lava

Izvor: Shutterstock

OVAN

Hrana

Čini vam se da se sve što pojedete lepi za vas. Naravno da je problem u ishrani. Doduše, i u vašoj statičnosti i manjku fizičkih aktivnosti. U suštini, mlad Mesec ove nedelje vam daje mogućnosti da krenete sa novim režimom ishrane ili dijetom...

Ljubav

Da će u srcima biti vruće – hoće. Osmesi, pogledi, dodiri govoriće mnogo više od reči. A reči između partnera i vas će umeti da pecnu, umeće da se sapletu na preprekama, umeće da vas oboje guraju ka problemu.

Ne dajte se rečima, pogotovo ne onim dramatičnim koje žele da izazovu tenziju. U prevodu – vas dvoje ste dobro i bićete dobro dokle god preskačete one situacije na kojima oboje znate da možete da se sapletete.

Slobodni Ovnovi – ovo je super nedelja za vas. Nove, zanimljive situacije i osobe su tu, nude vam se na dlanu. Ako hoćete u prošlost, ma može i to – sada su vam svi putevi otvoreni.

Posao

Retrogradni Saturn i Jupiter koji još uvek nije krenuo punom brzinom u direktnom hodu stoje kao prepreka na vrhu neba, u poslovnoj sferi.

Da vas uspore, da vam ne daju da srljate, da vam pokažu da sada ne funkcioniše „hoću“ nego „potrebno je, moram“.

Jupiter traži da igrate po pravilima, pa ga poslušajte – to je dobro za vas. Još jedna nedelja u kojoj imate osećaj da se bavite mrvicama, a da poslovnom kolačnu ne možete ni zeru da se primaknete. Tako je kako je, naučite se strpljenju.

Novac

Nedelja za pomalo rizične finansijske poteze. Nekome će se rizik isplatiti, ali uglavnom – neće.

Zdravlje

Odmarajte, bavite se sobom i svojim zdravljem.

BIK

Hrana

Ukoliko niste trenutno zadovoljni kako se osećate ili izgledate, to treba da bude signal da nešto menjate po pitanju načina na koji se hranite.

Stavite tačku na preterano uživanje i razmislite o tome šta je dobro za vas. Više žitarica, više voća i povrća, manje mesa, masti, belog brašna

Ljubav

Mešavina uzbuđenja i stresa pratiće vas kroz ovu nedelju u vašim emotivnim relacijama. Vaša osećanja i ponašanja su sada vrlo intenzivna, ali sa ogromnim oscilacijama.

Čas ćete se „pronalaziti“ sa voljenom osobom, čas ćete biti na granici sukoba. Ali, osećaćete se živo, življe nego ikada do sada.

I koliko će vas to jednim delom plašiti, drugim će vam neizmerno prijati.

Slobodni Bikovi – uhvatilo vas je neko ludilo pa ne znate šta ćete sami sa sobom. Lako se u ovoj nedelji ostvaruju kontakti sa suprotnim polom, još lakše se ulazi u avanturu. Sada se vodite onim „jednom se živi, ne želim više da čekam ništa!“

Posao

Radna sedmica će krenuti kroz nervozu i isto tako će se i završiti. Dešavaju se promene u planovima, tumba se radna svakodnevica, pristižu obaveze na koje niste sada računali.

Može se dogoditi da se u nekom trenutku nađete i u vremenskom cajtnotu i da vam nije jasno kako ćete uspeti da se iščupate iz toga. Hoćete.

Sve ovo deluje kao bura u čaši vode – u prvom trenutku dramatično, ali kada se malo saberete i organizujete – lako rešivo. Kolege vas smaraju. Pa dobro, smarajte i vi njih.

Novac

Ova nedelja vam donosi prilično visoke troškove.

Zdravlje

Nivo stresa je pojačan. Na „udaru“ su stomak, krvni sudovi, pritisak i hormoni.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije