Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP ZA SUPERMLAD MESEC U DEVICI: kako da poboljšate život posle teških izazova

  Izvor: Shutterstock
 Lepa devojka, Brineta, Dnevna šminka, Minđuše Izvor: Shutterstock

Horoskop za mlad Mesec u znaku Device - ulazi u znak  17. septembra 2020. godine, u 13 časova.

Ovaj mlad Mesec je vrsta "Supermladog Meseca", a do kraja 2020. godine očekuju nas još dva ovako moćna mlada Meseca.

Mesec se definiše kao Supermlad kada je bliži planeti Zemlji nego obično. Takođe, tada je njegova energija pojačana, kao i njegov uticaj na kretanje naše sudbine, piše Lovesensa.

Mlad Mesec u Devici simbolizuje dobre promene, nešto novo i lepše, nešto što smo cele godine očekivali. Prethodni meseci u 2020. godini bili su ispunjeni životnim olujama, strahovima, neizvesnim situacijama, ali ovaj mlad Mesec donosi jedan novi ciklus.

Astro

Trenutno traje aspekt retrogradnog Marsa u znaku Ovna, pa je moguća nestabilnost, nesigurnost, impulsivnost, agresija i rube reči. Međutim, u tom haosu i netrpeljivosti, sve negativno ublažiće magija mladog Meseca koja će doneti dozu harmonije i mira.

Mlad Mesec vam pomaže da napravite zaštitu od svega lošeg. Njegova energija u vama budi vibracije svetlosti i ljubavi koje će nadjati bes i strahove. Imamo moć da se trudimo i fokusiramo na ono što želimo u životu. Potrudite se da cas strah ne preplavi i budite svedni da će se svaka situacija u kojoj se nalazimo poboljšati.

Devica je znak isceljenja. Ohrabruje nas da brinemo i zdravom načinu života, bolje se hranimo, više vežbamo i podsetimo se isceljujućih svojstava prirode.

Tokom perioda nladog Meseca u Devici posvetite se jogi, masaži, pripremi zdravih jela, meditaciji i skupljanju lekovitog bilja. Pročistite i detoksikujte istovremeno i telo i dušu.

Mlad Mesec

Razmislite i koje emocije su potisnute u vašem telu i predstavljaju energetsku blokadu. Posmatrajte svoje telo u skladu sa osećanjima i situacijama u kojima se nalazite i saznaćete kakvo je energetsko stanje unutar njega.

Iskoristite energiju ovog mladog Meseca kako biste uspostavili što bolju ravotežu i zdravlje tela i uma. Pokušajte da prevaziđete nesigurne misli i pređete u prostor tišine i poverenja.

Mnogo ste jači nego što mislite. Znate šta vam je potrebno i šta treba da uradite. Samo verujte sebi.

Devica je izuzetno jaka i nezavisna u svom punom potencijalu, tačno zna šta želi i ne treba da se opravdava pred drugima.

Mudro odaberite na šta ćete se fokusirati tokom mladog Meseca u znaku Device.

Iskoristite energiju mladog Meseca najbolje što možete!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije