Zvezde nam i ovog vikenda najavljuju kakvi će uticaji biti dominantni i kako da izbegnemo potencijalne konflikte.

Od petka nas prati uticaj Meseca koji je sve vreme u izdržljivom Jarcu, pa se možemo dosta fokusirati na rad i poslovnu sferu. Na emotivnom planu, može postojati određeni vid distance ili hladnoće ukoliko pokušamo da negiramo svoju nežnu stranu. Potrebno je ispratiti svaki vid “unutrašnje neudobnosti” i pronaći smisao u akcijama koje preduzimamo.

To je takođe i mogući razlog zašto se osećamo pomalo usamljeno, pomalo neraspoloženo tokom prepodneva.

Popodne nas hvata mala šoping groznica, ali treba zadržati praktičan pristup svemu i kupovati ono što nam treba a ne ono što želimo.

U subotu, Mesec u Vodoliji konačno otvara vrata lepim druženjima. Ovo je idealno vreme koje treba provesti obnavljajući stara prijateljstva. Ako ste raspoloženi da uradite nešto dobro i za svoju lokalnu zajednicu, utoliko bolje.

Budući da će u subotu Merkur biti u sekstilu sa Saturnom, vratiće nas na neku odluku koju smo doneli u prošlosti, ali smo čekali na trenutak njene realizacije. Ovaj dan je povoljan za sve pregovore i dogovore i biće važno da poštujemo vreme i budemo tačni. Možete napraviti svoj raspored događaja ili organizovati sve predstojeće poslove.

PageBreak

U nedelju, Mesec ostaje u znaku Vodolije, tako da će biti naglašena potreba za socijalizacijom, druženjem i okupljanjima. Pratite svoj ritam i sledite potrebe svoje duše, jer ovo je dan u kojem bi trebalo da udovoljimo sebi, negujući svoju autentičnost!

Imajući u vidu agresivni Mars u Škorpiji, možda bi trebalo da pažljivo biramo bitke koje zaista želimo da bijemo, a ostale prosto prećutimo i pred njima zatvorimo oči.

Najbolji savet bio bi da, jednostavno, izbegavate one ljude za koje znate da vam redovno idu na živce.

Prilagođeno sa: Profesionalna astrologija