Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MESEČEV HOROSKOP DO 26. DECEMBRA 2019: Jarac spreman za slobodnu ljubav, Device čeka ogromna promena

U lunaciji koja je počela 26. novembra 2019. godine, zaljubljivi Strelac će promeniti fokus, a Ribe se mogu odlučiti za formalne partnerske odnose!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Mesečev ciklus otpočeo je 26. novembra, mladim Mesecom u znaku Strelca!

Strelac je vatreni, muški, promenljivi znak - Strelac je u stanju da svoje misli pretvara u konkretne akcije i u stanju je da "hoda bos po trnju" da bi ostvario svoje ciljeve. Kao i ostali vatreni znaci on ima potrebu stalnog kontakta sa svetom da bi iskusio što je više moguće. Nije mu u prirodi da sedi kod kuće i čeka da mu se nešto desi. Ako je potrebno da se nešto desi, on će to inicirati.

Vladajuća planeta Strelca je Jupiter, najmoćnija planeta zodijaka. Kako je Jupiter pokretač sudbinske sreće, nije ni čudo što je Strelčevima sreća uvek naklonjena. Uticaj Jupitera je jak na polju stvaranja i širenja, ekspanzije svake vrste i stoga je veoma važno da Strelčevi razviju svest i fokus. Njegov entuzijazam nema granice, pa zato poseduje odličan smisao za humor i izraženu radoznalost. Jedan mali nedostatak može Strelčevima da smanji potencijal sreće i dobra, a to je sklonost da budu toliko opširni, da zaborave odakle su pošli i kuda idu!

Strelčevi poseduju radoznao, ispitivački i nemiran duh koji se ne zadovoljava onim što smatra površnim u životu, već teži da se, što je više moguće, rasprostre u širinu i da se vine u nepregledne duhovne visine kako bi pokušao da se približi uzvišenoj spoznaji realnosti i istinitom znanju, bezuslovnoj ljubavi.

Kada je reč o ljubavi, pored svoje zaljubljive prirode, što je bilo uočljivo naročito u prethodnom periodu dok je Venera bila u znaku Strelca, energija se menja. Strelčevima se fokus premešta u polje sistema vrednosti.

Energija je vrlo fokusirana ali na neku suštinsku (može biti karmičku ljubav). Vladar znaka Strelca menja znak što donosi od 3. decembra potpuno drugačije okolnosti. Kao udah-izdah. Znak Jarca će Strelčeve u narednom periodu da uvuče u strukturu njihovih odnosa, naročito porodičnih odnosa.

Ljubav u narednom periodu može biti ili oživljavanje starih ljubavi ili susret sa nekim koga već jako dugo poznajete. Pun Mesec se dogadja 26. novembra u ranim jutarnjim satima. Ovaj dan će biti veoma značajan za formalne partnerske odnose (brak). Najvažnije je znati iskomunicirati svoju energiju sa puno poverenja i ne preopširno.

Jarčevi su pod ovim mladim Mesecom u velikim pripremama za događaj, praznik, koji iščekuju dvanaest godina.

Ugostiće najvećeg među velikima. Jupiter će 3. decembra ući u znak Jarca rehabilitujući i nagrađujući narednih godinu dana veliko spremanje započeto pre deset godina ulaskom Plutona, a potom Saturna i Južnog Mesečevog čvora u Jarca. Jarčevima se desila velika dekonstrukcija iluzije.

U polju ljubavi je Uran te se Jarčevi baš u ovom periodu otvaraju za slobodnu ljubav. Venera će u Jarcu boraviti sve do 20. decembra i otopiće „hladna Jarčevska srca“.

Oko 28. novembra se može desiti neverovatna iznenadna ljubav sa nekim koga dugo poznajete ali koga sada prvi put gledate očima ljubavi. Ako ste slobodni eto romanse, ali ako ste zauzeti eto problema oko 11. decembra koji mogu biti inicijacija da se u vremenu prekine duga veza ili brak. Sve će biti mnogo jasnije kada Sunce obasja ovaj znak 22. decembra.

Vodolija je vazdušni, fiksni znak.

Obilje ideja i nikad se nisu bavili baš realizacijom ljubavi. Prepuštaju drugima da ih zavedu, a isto tako su dozvoljavali i da ih partneri ostave, samo da ne bi sebi kvarili zabavu. Sve se promenilo pa i Vodolijanski ljubavni život. Ova lunacija, mlad Mesec ih uvodi baš u fazu materijalizacije pre svega kroz prijateljski odnos, a potom i kroz ljubavnu priču. Venera je u njihovom polju tajni i pravi super aspekt sa Uranom u Biku.

Kada Mesec uđe u znak Jarca aktiviraće ovu tajnu ljubav i sasvim sigurno je izneti na videlo u narednih par dana. Neptun će podržavati tajnu 8. decembra ali ne zadugo... zauzete Vodolije oprez!

Ribama se ova lunacija dešava u desetom polju, a tu je uključen i vladar 5. polja ljubavi.

Ovo može doneti neku ljubavnu priču tokom poslovnog putovanja. Mlad Mesec u Strelcu je dominantan samim tim što je tu i sam Jupiter, vladar znaka Riba. Moglo bi ovo biti vreme rehabilitacije posle prošlomesečnog zarona u Škorpiona. Bliži se promena energije za mlađe pripadnike znaka Riba, gde nailazi vreme skupljanja, stvaranja novog sistema vrednosti.

Mlađi pripadnici znaka Riba će sazreti, odrasti, promudriti se. U polju ljubavi je severni Mesečev čvor pa će se verovatno mnoge Ribe odlučiti za formalne partnerske odnose, brak, a možda i proširenje porodice (trudnoću). U narednom periodu će Jupiter i Neptun, vladari znaka Riba, biti u podržavajućem odnosu, te će vam se to odraziti blagostanjem, naročito na polju ljubavi.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije