DNEVNI HOROSKOP ZA 29. NOVEMBAR 2019. GODINE!

OVAN

Danas ste izuzetno vredni i radni, dragi Ovnovi, dok se Mesec susreće sa Saturnom, a potom i Plutonom na vrhu vaše solarne karte.

Osećate se više usmereno nego inače, a aspekt Merkura i Saturna vam pomaže da organizujete svoje misli. Može biti vreme za razjašnjenje nekih pitanja. Sada sami sebe razumete bolje, pa zato i imate veću snagu za rešavanje problema.

Kao i obično, vama odgovara kad preuzmete glavnu ulogu, upravljate situacijom ili posvetite  posebnu ljubav nekom važnom projektu. Verovatno se više nego ikad ulažete u ono što jača vašu reputaciju ili karijeru. Vreme je za prioritizaciju dugoročnih ciljeva.

Ipak vi se danas prevashodno bavite detaljima i praktičnom stranom razgovora i projekata. Prilično se udubljujete u sve što radite.

BIK

Mesec se sastaje sa Saturnom, a zatim i Plutonom, dragi Bikovi, i to vas dovodi u vezu i sa vašim ambicijama i sa dužnostima. Možda se bavite nekim ozbiljnim učenjem, razgovorom ili razmišljanjem.

Ovo je dobar trenutak za uživanje u obrazovanju i studiranju, doživljavanje nečeg novog, fantastičnu raspravu ili razmenu ideja ili projekat koji menja vašu uobičajenu rutinu. Potražite stvari koje treba ažurirati, jer vam nedostaje taj dobri osećaj da poboljšavate stvari oko sebe.

Ne prepuštajte se negativnim osećajima, kao što su ljutnja ili nezadovoljstvo, jer danas pomalo zvezde vuku u tom pravcu.

Uzdajte se u svoju nepresušnu energiju, a dan će doći do tačke mira i dobrog ritma. Ništa ne brinite. Za dobre stvari, potrebno je vreme.

PageBreak

BLIZANCI

Danas stvari shvatate malo ozbiljnije nego inače, dragi Blizanci, a danas možete biti posebno produktivni.

Mesec se sreće sa Saturnom, a zatim i Plutonom u vašoj osmoj solarnoj kući, a Merkur se kreće prema sekstilu ka Saturnu.

Izgleda da danas konačno dolazite do rešenja pa je potrebno samo da složite sve kockice. Vi ste inače vrlo ambiciozni, ali zvezde vam savetuju sporiji ritam danas.

Zato će biti veoma izražena vaša intuicija, a doći ćete i do fantastičnog rešenja kad je upitanju vaš emocionalni problem.

Danas vam prija otkrivanje tajni, istraživanje, pažljivo i detaljno posvećivanje nečemu. Utopite se u svoj projekat, uživaćete.

RAK

Mesec se poravnava sa Saturnom, a zatim i Plutonom u znaku koji je nasuprot vašem, dragi Rakovi, i bolje vam je da prionete na posao nego da slušate neprekidne prigovore.

Sigurno vas neko podseća na vaše dužnosti. Međutim, moguća je podrška jer i Venera i Ceres idu u tom pravcu. Odličan je trenutak da se obratite drugima ako vam je potrebna pomoć ili jednostavno pokažete svoju brigu i podršku, po mogućnosti, kroz praktičnu pomoć ili gestove. Ovo je dobar dan i za pokažete onu najbolju  stranu sebe, posebno u komunikaciji. Okružuje vas ona prijatna aura kompetencije i pouzdanosti, naročito u svim vrstama komunikacije.

Vas danas posebno zanima postizanje ravnoteže u odnosima, a svi pregovori biće vrlo  uspešni. Tajna sreće se danas, izgleda, u ravnoteži i strpljenju.