Pogledajte šta su zvezde rekle za 31. maj 2021. godine. Pronađite svoj znak i otkrijte šta vas čeka.

OVAN

Posao: Možda će vaš posao zavisiti od vremenskih prilika koje su trenutne. ali to ne bi trebalo da pokvari vaše ideje, poslovnost i spretnost koje uvek imate izgrađene. Ljubav: Veza sa osobom iz znaka Raka može da bude burna, traumatična i veoma kratkotrajna. Zdravlje: Osetljiv je stomak i organi u stomaku.

BIK

Posao: Uspostavićete dobru komunikaciju sa svojim saradnicima prema kojima se ophodite veoma majčinski. Novac očekujte preko osobe iz znaka Strelca ili Lava. Ljubav: Veza sa Lavom donosi uspeh na svim poljima. Zdravlje: Osetljiva su vam ramena i grudni koš.

BLIZANCI

Posao: Morate da se posvetite svom privatnom poslovanju ali kroz neki oblik kreativnosti to vam može poboljšati finansije zbog kojih ste često u problemu. Ljubav: Najbolje se osećate kada se u braku i kada osoba o vama brine besprekorno. Zdravlje: Povedite računa o respiraciji pluća, srcu, pritisku.

RAK

Posao: Danas je dan da započnete posao koji je povezan sa familijom i koji će vam omogućiti da duže trajete u onome što radite. Ljubav: Osoba iz inostranstva rođena u znaku Ribe ili Bika može biti interesantna ili je to početak neke nove ljubavne veze. Zdravlje: Prijalo bi vam bavljenje jogom.

LAV

Posao: Ako je vaš saradnik rođen u znaku Raka mogli biste da ostvarite dobre rezultate, zapravo on bi intuintivno mogao da vas dovede do željenog rezultata. Ljubav: Niste u fazi kada razmišljate o nekim velikim ljubavima. Vas interesuje posao za sada. Zdravlje: Bolje se osećate.

DEVICA

Posao: Ulagati u neki novi projekat neće doneti finansijsku dobit ali kao napravite saradnju sa nekom velikom inostranom kompanijom tu očekujte dobitak. Ljubav: Ukoliko ste u vezi možda ćete planiranti zajednički odlazak na kraći put. Bilo bi dobro da se tamo lepo i odmorite. Zdravlje: Sklonost ka preteranom hedonizmu.

VAGA

Posao: Ako se bavite javnim poslom ili aktivnostima koja su vezana za decu, bićete veoma zadovoljni. Saradnja sa drugom Vagom ili Lavom supešna. Ljubav: Ukoliko ste u vezi potrebno je da budete taktični kako bi ste izbegli nesporazum. Zdravlje: Pokušajte da se opustite.

ŠKORPIJA

Posao: Posao koji zahteva neku vrstu energičnosti i koji ste započeli, danas ćete imati manje šanse da ostvarite ili završite. Ljubav: Pred vama je divna emotivna veza koja može da preraste i u bračnu zajednicu ukoliko se dogovorite sa partnerom. Zdravlje: Pazite koje lekove uzimate.

STRELAC

Posao: Ukoliko morate da vratite dug koji već duži period vam pravi problem i blokira vas, danas bi bio idelan dan da to i učinite. Ljubav: Vama je potrebna šarmantna osoba koju ćete pronaći u simbolici znaka Ribe ili Raka. Zdravlje: Obratite pažnju na telesnu težinu.

JARAC

Posao: Svoje znanje iz informatike i matematike možete koristiti ukoliko planirate da tražite zaposlenje u nekoj velikoj inostranoj kompaniji. Ljubav: Veza osobom iz znaka Ribe može vam otvoriti kanal emocije i ujedno opustiti kroz zanimljivu komunikaciju. Zdravlje: Muški Jarčevi da obrate pažnju na donji deo kičme, a žene na želudac i žuč.

VODOLIJA

Posao: Morate da povratite neko staro poznanstvo da biste nastavili u budućnosti dobru
poslovnu saradnju. Ljubav: Verovatno ćete poželeti da budete nekad i sami jer morate da stabilizujete svoj um koji je prilično nemiran. Zdravlje: Koristite pozitivne afirmacije kao isceljenje.

RIBE

Posao: Ne bi trebalo da ulazite u tajne poslove sa osobom iz znaka Škorpije ili Lava. Oni će
svakako pokazati svoju nadmoć. Ljubav: Dobro se osećate kada ste u društvu svojih ukućana, prijatelja ili partnera sa kojim dugo živite. Zdravlje: Ne preporučuje se preterana fizička aktivnost.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Izvor: Lepa&Srećna