Pun Mesec je uvek znak promene, a često donosi i mnogo snažnih emocionalnih potresa. On nam može poslužiti i kao neki kompas za snalaženje u osećanjima, a upravlja našom intuicijom i senzorima za sigurnost.

Kad se tome doda i pomračenje Meseca, intenzitet postaje dramatičan.

Pomračenje punog Meseca 26. maja 2021. godine je deo serije koja je počela još prošlog juna, a karakteriše ga upijanje znanja ali i dubinska provera svega u šta verujemo.

Čak i ako ova eklipsa ne pogađa ravno vašu natalnu kartu, moguće su promene u ritmu spavanja kao i pojačana emotivnost. Kao da ste uzeli mikroskop i stavili pod njega svoja najdublja osećanja!

Ovaj pun Mesec je u Strelcu, kojim vlada Jupiter, planeta sreće, rasta ali i preterivanja u svemu. Ako ste rođeni u znaku Strelca, između 22. novembra i 21. decembra - ili ako su vaše lične planete (Sunce, Mesec, Merkur, Venera ili Mars) u Jupiteru, ova će eklipsa izuzetno uticati na vas. Sve će biti na preispitivanju - i vaše veze i vaše ponašanje, kao i sve vaše stare navike. Spremite se da krenete novim putem, konačno ćete progledati - i u duhovnom i u emocionalnom smislu.

Za kraj, uprkos svim promenama i potresima koje Krvavi Mesec donese, treba se podsetiti da je Strelac znak obojen optimizmom i da se čak i najdramatičniji događaji mogu završiti neočekivano pozitivno.

Osobe sa podznakom u Blizancima, Devici i Ribama takođe treba da se spreme na preispitivanje svojih najintimnijih veza. Otvaraju se pitanja vaše sigurnosti, drmaju se porodični koreni, u kući može nastati ozbiljna promena. Ukoliko u ova tri znaka leži neka od vaših ličnih planeta, i vi treba da budete oprezni.

Izvor: Lepa&Srećna