Dnevni horoskop za 1. jun  2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

Posao: Ne smete emotivno biti uznemireni zbog posla koji radite. Veliki ste organizator i svi očekuju od vas da budete stabilni. Velike šanse za novac. Ljubav: Emotivno stojite veoma dobro. Interesantno poznanstvo sa osobom iz sfere turizma. Zdravlje: Kašalj vas muči često.

BIK

Posao: Odličan dan za mnoge može biti početak sedmice koja obećava. Novac vam stiže putem ženske osobe u znaku Blizanci. Ljubav: Bikovi rođeni u prvoj dekadi imaju sreću u ljubavi danas. Zdravlje: Odlično.

BLIZANCI

Posao: Ovo je dan kada imate više ideja nego nešto što konkretno možete da realizujete. Sakupljate snagu za narednu nedelju.
Ljubav:
Imate lep odnos sa partnerom. Najbolje funkcionišete kada ste zajedno, sami,odvojeni od drugih. Zdravlje: Brinete o svojim ukućanima. Volite toplinu doma.

RAK

Posao: Uspevate da se maksimalno opustite i uživate u prelepom danu. Kratak predah koristite da napunite baterije, jer su pred vama novi životni izazovi. Ljubav: Prijatelji ali i ljubav su zaslužni za stanje sreće i lepog izgleda. Zdravlje: Smanjite porcije. Pazite na ishranu.

LAV

Posao: Možete biti pod utiskom raznih događaja koji predstavljaju smetnju u daljem radu..Niste očekivali da će neke stvari krenuti tim tokom ali imate sreće, kao i uvek. Ljubav: Raspoloženi Lav kao i uvek ima sreće u ljubavi. Pravi ste rasipnik kada je ljubav u pitanju.
Zdravlje:
Čuvajte svoju pozitivnu energiju.

DEVICA

Posao: Ne ulazite u rasprave na radnom mestu. Budite tolerantniji, ne precenjujte svoje mogućnosti. Dobra saradnja sa jednim Lavom ili nekom drugom Devicom. Ljubav: Obratite pažnju više na svog partnera koji vas toliko želi i iščekuje svaki dan sa puno razumevanja.
Zdravlje:
Nervoza vas prati duži period.

VAGA

Posao: Uspešan dan kao i uvek za sve Vage. Osećate se odlično i želite tu sreću da podelite sa drugima. Lepo što imate odlične saradnike koji vam pomažu na svim nivoima. Ljubav: Vi imate sreće danas u ljubavi. Omiljeni ste u drštvu. Uživajte u sreći koju imate.
Zdravlje:
Pazite se nesvestice.

ŠKORPIJA

Posao: Prepušte se maštarenjem. Ideje dolaze same od sebe. Dobro ih zapamtite za buduće poduhvate. Zapišite ih. Dobro će vam doći.
Ljubav:
Više ste raspoloženi za prijatelje nego partnera. Novo poznanstvo na pomolu. Zdravlje: Prehlada.

STRELAC

Posao: Ovog meseca vi ste radnik broj jedan. Ambijent u kom radite je prijateljski. Pozitivno utiče na vas. Akcije sprovodite u delo.
Ljubav:
Puni ste energije. Svi vam se dive, svi traže vaše društvo. Smeh se ori! Zdravlje: Odlično.

JARAC

Posao: Uspešno pokrećete energiju novog dana ,samim tim i narednog perioda. Važan vam je prvi dan jer od njega sve kreće. Sarađujte sa Ovnom. Ljubav: Dobru energiju imate i na emotivnom polju , pa ćete dan provesti sa osobom koju volite ili prijatelje koje uvažavate.
Zdravlje:
Dobro.

VODOLIJA

Posao: Brzopleto donosite odluke, ali brzina razvoja događaja odgovara vašem temperamentu. Savetuje se odmor i pasivno komuniciranje. Saradnja sa Ovnom ili Bikom. Ljubav: Volite da budete sami. Ponekad niste jasni partneru. Zdravlje: Osećaj tromosti zbog previše tečnosti u organizmu.

RIBE

Posao: Poslovni uspeh. Mada, pazite skloni ste neočekivanom trošenju. Ne razmišljate. Imaćete povoljne aranžmane ali i pare. Čuvajte pomalo novac i za crne dane. Ljubav: Zadovoljni ste vezom u kojoj ste. Posebno ako vam je partner Blizanac. Zdravlje: Često ste konfuzni.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Izvor: Lepa&Srećna