Pronađite svoj znak i pogledajte šta su zvezde rekle za 18. jun 2021. godine.

OVAN

Posao: Dobri ste u poslovima koji zahtevaju kraći put, saobraćaj, trgovinu.... Ljubav: Morate da na pravite odluke oko važnih zajeničkih stavova i načina života koji vodite. Zdravlje: Osećate potrebu za promenom na svim nivoima.

BIK

Posao: Brzi ste. Razmišljate, krećete se brzo. Odličan dan za napredak na svim nivoima i svim delatnostima. Ljubav: Partner može da vam bude podrška u svemu, samo ga organizujte. Vi to najbolje radite. Zdravlje: Koristite pozitivno ponašanje.

BLIZANCI

Posao: Dan za menadžere. Svi koji rade u velikim kompanijama mogu da budu na dobrom putu zarade. Ljubav: Privlači vas jedna Vaga. Nikako je neispuštajte iz vida. Morate joj vi prići. Stidljiva je. Zdravlje: Stomak osetljiv.

RAK

Posao: Morate da se nekad i prepustite drugima. Oni nisu vaše vođe,već saradnici. Novac preko poslova saobraćaja ili sve što ima veze sa tečnostima. Ljubav: Dobar dan,posebno veče za izlazak i flert. Opustite se. Ovan u braku ima pojačane emocije. Zdravlje: Razdražljivi ste.

LAV

Posao: Planirajte put, putovanje poslovno. Možda bi trebali da sarađujete i sa partnerom sa kojim ste u braku ili vezi. On je dobar saradnik. Ljubav: Dobro se slažete sa voljenom osobom. Slobodni imaju šansu za poznanstvo sa jednim Bikom. Zdravlje: Osetljiv vegetativni nervni sistem.

DEVICA

Posao: Možda bi trebali da uložite novac u posao koji ima vezanost za izgradnju ili nekretnine. Dobra zarada sa Lavom ili Blizancima. Ljubav: Imate odličan ljubavni dan pun sreće i lepih događanja. Uživajte ! Zdravlje: Raspoloženi ste.

VAGA

Posao: Teško ostvarujete komunikaciju sa poslovnim partenerima jer emocije upravljaju vama. Pokušajte da smirite srce i pokrenite razum. Ljubav: Danas uživajte! Venera vas vodi putem nežnih osećanja . Mnogima ćete biti posebno dragi. Zdravlje: Zdravlje odlično. Srce radi punom parom.

ŠKORPIJA

Posao: Spustite se na zemlju. Vratite se realnosti jer posao može trpeti dugoročne posledice. Izadjite iz kruga iluzija i prionite rešavanju problema. Ljubav: Romantični mesec vas baca visoko ka nebu… Prolazna zadovoljstva nisu dobar početak nečeg trajnog. Zdravlje: Boli vas stomak? Nervoza vas pritiska

STRELAC

Posao: Pozitivna komunikacija sa poslovnim partnerima daje vam više samopouzdanja za onošto radite i ulažete svoje napore. Prijatelji su tu da vam takodje pruže ruku i saslušaju. Ljubav: Na trenutak emocije će biti poljuljane ali kratkim potezima vi ćete ih vratiti tamo gde im je mesto. Zdravlje: Viskok pritisak.

JARAC

Posao: Danas radite, radite sve se puši. Nekima smeta vaša dominacija. Ljubav: Partner se buni. Nemate vremena za nežne trenutke. Zdravlje: Potreban vam je odmor. Vitamini i minerali danas su vaši saveznici.

VODOLIJA

Posao: Efikasnost u radu je tu ali niste raspoloženi za komunikaciju. Povlačite se. Saradnici su navikli da od vas dobijaju gotova rešenja. Ljubav: Početak dobro komunikacije koji može dovesti do zbližavanja. Zdravlje: Razdražljivi ste.

RIBE

Posao: Posao može biti brže obavljen ukoliko se zadaci obavljaju u zajednici. Dobra organizacija je pola obavljenog posla. Ljubav: Zamolićete partnera da vas ne opterećuje previše. Emocije su trenutno u drugom planu. Zdravlje: Stomak je ugrožen.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Izvor: Lepa&Srećna