Dnevni horoskop za 17. jun  2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

Posao : Morate da promenite mišljenje o osobama koje su pored vas. Ponekad preterujete u svom idealizmu saradnika. Budite štedljiviji.
Ljubav:
Želite da nešto promenite u vezi ili braku. Krenite prvo od sebe i svojih navika. Zdravlje: Nervni sistem osetljiv.

BIK

Posao: Mnogi misle da niste spremni ili sposobni da uradite poslove i zadatke koji su pred vama. Jaki ste i pokazaćete svoju moć. Ljubav: Dan za pojačanu strast. Slobodni imaju poznanstvo u nekom restoranu. Zdravlje: Vene, venska cirkulacija.

BLIZANCI

Posao: Napredujete brzo i neočekivano za druge. Pomalo bunite svoju okolinu. Spremni ste da uradite sve za dobar posao i zaradu. Ljubav: Partner je ponosan na vas. Dobra emotivna energija. Zdravlje: Mišići zadnje lože nogu napeti

RAK

Posao: Imate osećaj jake nervoze, ali niste depresivni, naprotiv, ovo je kao nadahnuće. Novac vam stiže pred kraj dana. Ljubav: Osećate potrebu da vas partner podržava u svemu što poželite. Zdravlje: Zglobovi osetljivi.

LAV

Posao: Vi ste neko ko zna da bude i humorističan pa ćete tako i započeti dan na poslu koji vam ipak sve znači. Volite da radite danas. Ljubav: Želite po svaku cenu nekog da usrećite, posebno oni Lavovi koji su slobodni. Zdravlje: Humorom popravite raspoloženje.

DEVICA

Posao: Pazite na sebe i koliko se trošite. Skloni ste da rasipate pozitivnu energiju. Ljubav:Dobro vam je braku ili vezi koja vas ispunjava i čini realno srećnom osobom. Zdravlje: Psihička stabilizacija.

VAGA

Posao: Verujete u sebe i svoju unutrašnju snagu i pronicljivost. Ukoliko imate važan sastanak sa inostranim partnerima, dajte svoj predlog, biće uvažen. Ljubav: Emotivno želite da budete u ozbiljnoj vezi, ukoliko ste sami i slobodni. Zdravlje: Drugi upravljaju vašim emocijama.

ŠKORPIJA

Posao: Impulsivnost i brzopletost je nešto što koči vaš današnji dan i vašu sreću. Morate da se smirite i stabilizujete. Ljubav: Partner neće da trpi stalno vašu tvrdoglavost, napetost i agresuju koja je bez osnove. Zdravlje: Nervoza.

STRELAC

Posao: Imate dobre saradnike. Morate da se okrenete partnerima koji dolaze sa istoka, od njih veći novac stiže. Ljubav: Raspoloženi ste za romansu. Uživajte u danu i svakom trenutku ovog prelepog života. Zdravlje: Pazite na ishranu.

JARAC

Posao: Imate jaku profesionalnu snagu. Morate da to iskoristite što pre je moguće. Konkurencija vam ide preko znaka Vodolije ili Lav. Ljubav: Partner misli da niste dovoljno nežni i posvećeni kući i zajedničkoj ljubavi. Zdravlje: Grudni koš osetljiv.

VODOLIJA

Posao: Kreativni ste i šarmantni. Možete biti u centru pažnje. Možda ćete dobar posao ugovoriti na nekom koktelu, partiju, skupu. Ljubav: Oni koji su sami imaju sreću da se upoznaju sa osobom koja je puna nekih novih i pomalo neobičnih ideja. Zdravlje: Osetljiva jetra.

RIBE

Posao: Dobar dan za one koji se bave poslovima učenja, obrazovanja, administracije. Ribe koje nameravaju da putuju to obavezno da organizuju do kraja meseca. Ljubav: Velika podrška partnera. Usamljeni pronalaze svoju srodnu dušu. Dobar dan za ljubav. Zdravlje: Uživate u kućnoj atmosferi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. 

Izvor: Lepa&Srećna