Sastojci:
- 1/2 šolje meda
- 2 kašike limunovog soka
- 1 kašičica rendanog đumbira
Priprema:
Pomešajte med, limunov sok i rendani đumbir, zagrejte dok ne zapeni pa uklonite sa vatre i mešajte dok pena ne nestane. Vratite na ringlu i zagrejte ponovo, pa ponovite proceduru nekoliko puta.
Na kraju, uklonite sa vatre i mešajte dok ne postane mlako pa izlijte na pek-papir na tacni i ostavite da se ohloadi. Izlomite na sitne komade, a da se ne bi lepili poprašite ih mešavinom prah-šećera od trske. Po želji, možete dodati i C-vitamin u prahu.
Izvor: Lovesensa
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka