OVAN

Posao - Spremni ste da napravite iskorak od uobičajenog, naročito početkom sedmice. Ako ste rođeni početkom aprila pod velikim ste uticajem žena, ma kog pola da ste. Pazite se, skloni ste rizicima. Ukoliko se bavite sportom, predstoji vam uspeh. Mogući su neočekivani dobici u igrama na sreću, ili će vam uplatiti zaostali honorar.

Ljubav - Bez obzira na to da li ste slobodni ili ne, čuvajte se vodenih znakova - Rakova, Riba i Škorpija. Mnogo toga će biti izvan vaše kontrole, pa nećete moći da vladate situacijom, posebno početkom perioda. Iznenadni susret sa Lavom. Pokušajte da ne pokazujete kako se osećate, bilo da su vas povredile kolege, partner ili neko od članova porodice.

Zdravlje - Smanjite konzumaciju alkohola.

BIK 

Posao - Ako radite u privatnoj firmi ili imate vlastitu, budite oprezni, jer će neko pokušati da vas prevari, ili da vam ponudi nešto što vam ne odgovara. Ipak, ne brinite, sve će leći na svoje mesto, ali vi morate da sačuvate prisustvo duha i da ne pristajete na kompromise koje ne želite. Mogući su izdaci u vezi sa neočekivanom kupovinom. Pazite da ne dođe do kvara na elektro ili vodovodnim instalacijama, imaćete poveći trošak.

Ljubav - Tajna veza već postoji, iako se u nju još niste aktivno uključili. Vi i osoba koja vam je draga isto mislite i osećate, ali kao da se mnogo toga zaverilo protiv vas. Moguće su neke prigušene strasti. Partner može da reši situaciju, samo mu dajte podsticaj.

Zdravlje - Budite pažljiviji, moguće su povrede.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP ZA VLADAVINU SUNCA U DEVICI: šta nam zvezde predviđaju za ljubav, posao i zdravlje (do 22. septembra 2018.)

BLIZANCI 

Posao - Trgovinske transakcije mogu biti mač sa dve oštrice, a ukoliko poslujete sa strancima, pazite koga uzimate za posrednika. Moguća saradnja sa zemljama na severoistoku od mesta u kojem živite. Neko će vam se javiti početkom sedmice i zatražiti novac na zajam, a vi ćete brzopleto na to pristati. Imajte poverenja u Vodoliju i Strelca.

Ljubav - Prva dva dana ovog perioda pokušajte da izbegnete rasprave sa partnerom jer ćete samo pogoršati situaciju. Kraj sedmice je mnogo bolji za ljubavni život. Dobićete vesti o nekome ko vam je drag ili ko vas interesuje. Ne pristajte na blic avanturu na kraćem putu.

Zdravlje - Čuvajte se povreda u kući.

RAK 

Posao - Osećate izvesnu nesigurnost kada je u pitanju stalno radno mesto. Ukoliko želite da uspete, budite sigurni da ćete moći i bez tuđe pomoći, ali u tom slučaju morate biti spremni i na neka odlaganja. Očekujete ponudu od Jarca. Ipak ćete morati da platite nekome nešto što mu duže vreme dugujete. Pokušajte da ograničite druge izdatke. Ne ulažite novac u novi posao početkom sedmice.

Ljubav - Očekuju vas manji ljubavni problemi, nesporazumi i briga zbog partnera. Ako ste slobodni, možete se lakomisleno upustiti u vezu s nekim koga poznajete preko posla. Skloni ste olako da sudite o drugima, pa i o partnerovim eventualnim manama.

Zdravlje - Smanjite stres na poslu.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak horoskopa!

PageBreak

LAV 

Posao - Ovaj period može obeležiti vaša želja za osvetom. Možda ne prema konkretnoj osobi, mada i to nije isključeno, nego neku vrstu pokazivanja drugima koliko vredite. Nemojte kažnjavati sebe napornim i iscrpljujućim radom. Finansije ne bi trebalo da predstavljaju problem u ovom periodu. Uz malo diplomatskog umeća lako ćete se dogovoriti sa onima od kojih na neki način materijalno zavisite.

Ljubav - Bilo kakva avantura može da preraste u ozbiljnu vezu koja bi mogla i vama i vašem budućem partneru da iskomplikuje život.

Ako pri tom nijedno od vas dvoje nije slobodno, razmislite šta treba da radite. Slobodni Lavovi mogu se iznenada zaljubiti.

Zdravlje - Smanjite aktivnosti i odmorite se.

DEVICA 

Posao - Ukoliko ste odnedavno zaposleni, može vas zadesiti manja kriza. Moguće je da će vam nedostajati elana ili ćete početkom sedmice biti žrtva nekog trača koji može poljuljati vaše samopouzdanje. Dobro se slažete sa Jarcem, Škorpijom i Devicom. Mogli biste dobiti novac na koji niste računali, ili neki interesantan poklon. U igrama na sreću očekuje vas nagradno putovanje.

Ljubav - Osoba koja vam se sviđa često svraća na vaše radno mesto, ili je možete sresti na nakom većem poslovnom skupu. Početkom sedmice, može vam se udvarati dugogodišnji prijatelj.

Zdravlje - Oslobodite se nepotrebnih strahova.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP ZA MARS U ZNAKU JARCA: evo koji znaci treba da čuvaju moćnog uticaja ove planete (do 11. septembra 2018.)

VAGA 

Posao - Može se dogoditi da se osetite pomalo izneverenim od onih u koje ste imali bezrezervno poverenje. Ako ste rođeni krajem znaka, situacija je znatno povoljnija nego ako ste rođeni početkom, tako da za novac ne treba da brinete, naročito ako ste u braku. Ne slušajte tračeve.

Ljubav - Može vam se učiniti da se partner menja u pravcu u kojem vi ne uspevate da ga pratite. Bićete bezrazložno ljubomorni. Impulsivnost u ovom periodu može postati vaša najveća mana.

Zdravlje - Odlično se osećate.

ŠKORPIJA 

Posao - Ovaj period označava veliki izazov, posebno u radu sa strancima. Moraćete da napravite neki rez i da donesete odluku, jer ćete biti skloni da donosite odluke u afektu ili pod tuđim uticajem. Novac vam pristiže od stalnih poslovnih aranžmana sa strancima. Nemojte plaćati preko posrednika, može vas prevariti. Pazite gde ostavljate čekovnu kartu.

Ljubav - Početkom sedmice moguća je manja ljubomorna scena koja može prijati vašem egu. Ako ste u braku, članovi porodice su naporni u svojim prohtevima. Moguća je ljubav na putu u inostranstvo, ili kraći flert.

Zdravlje - Smanjite nervozu i opustite se.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak horoskopa!

PageBreak

STRELAC 

Posao - U ovom periodu moguć je pritajeni strah od mogućeg razočaranja ili odlaganja posla. Možda je to i bolje, jer ćete posao ionako realizovati, i to posredstvom Vodolije. Uspevate da ubedite Jarca ili Strelca da treba da vas poslušaju ili bar da imaju razumevanja za vas kada je vaša finansijska konstrukcija u pitanju.

Ljubav - Ako poželite da budete u vezi sa nekim koga upoznate na sastanku sa strancima ili na putu, moguće na fakultetu, dobro se prvo raspitajte o toj osobi.

Nemojte brzopleto donositi sud samo na osnovu fizičke privlačnosti. Stalni partner, naročito ako je u znaku Riba, nezadovoljan je vama.

Zdravlje - Smanjite cigarete.

JARAC 

Posao - Neka nova ponuda može značiti za vas sjajnu šansu u vezi sa zaradom. Imajte poverenja u savete Strelca ili Vodolije, jer dobro znaju šta vam preporučuju. Sa Jarcem možete ostvariti odličnu saradnju. Bilo kojim poslom da se bavite, spremni ste za timski rad. Sledi isplata povećeg iznosa, a ako budete dovoljno mudri, bićete u stanju da zaradite više nego što očekujete od nekog kratkoročnog projekta.

Ljubav - Iskušenja su velika, naročito od Rakova, Bikova i Riba, na vama je da procenite da li se treba upuštati u vezu ili ne. Ako ste slobodni, možete biti žrtva iskusnog Ovna. Svoj privatni život držite podalje od očiju javnosti.

Zdravlje - Potreban vam je psihički odmor.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA AVGUST 2018: mesečne astro prognoze za novac i posao

VODOLIJA 

Posao - Prilično ste egzaltirani. Početak sedmice može doneti priliku na koju ste dugo čekali, a tiče se timskog rada ili posla u kojem ćete vi biti glavni. Ako se radi o umetnosti, ne preterujte sa iscrpljujućim radom. Bićete u prilici da dođete do nekog povećeg iznosa ili da isplatite neki dug. Ako ste mladi, neko će vas obradovati uplatom na koju niste računali.

Ljubav - U ovom periodu neko vam može pomračiti um, ali u pozitivnom smislu. Ipak, pre nego što odlučite da se upustite u avanturu, imajte u vidu da će pomračenje proći, pa najverovatnije i vaš zanos.

Zdravlje - Pazite se povrede u sportu.

RIBE

Posao - Vašem znaku preti opasnost od iskusnih poslovnih žena za koje ćete misliti da žele da vas prevare. Može se dogoditi obrnuto, kada vas prođe panika, naprotiv, shvatićete da se radi o dobrim saradnicama u koje možete imati poverenja. Ne prihvatajte olako bilo koju ponudu o promeni posla. Rado trošite i još se radije zadužujete. Budite malo uzdržaniji.

Ljubav - Ne sumnjičite partnera ni za šta početkom sedmice, jer zbog nekog trača ili pogrešnog utiska o njemu možete napraviti dramu, pogotovo ako vam se sviđaju Lav ili Rak. Vodolija misli na vas.

Zdravlje - Odlično se osećate.

Izvor: Conoplja news