Ipak, sreću je pronašla tek uz četrdesetogodišnjeg Tomasa Sadoskog, koga gledamo u seriji Life in Pieces. Par je u martu ove godine dobio i ćerkicu, čije ime još nisu objavili u javnosti. 

- Nemojte da me pitate za njeno ime, jer vam ga neću reći. To je stvar naše porodice - rekla je novinarima u julu novopečena mama. 

Amanda i Tomas venčali su se neposredno pre njenog porođaja, a glumac je otkrio kako su svečani čin obavili u tajnosti: 

- Samo smo otišli na selo s matičarem i uradili to. Bio je to divan dan, bilo je savršeno! 

Inače, supružnici su se upoznali prošle godine na snimanju filma The Last Word. Ubrzo pošto su objavili veridbu, najavili su da čekaju prvo dete. 

Pročitajte još: OTKRIVENA NA ULICI, DANAS JE SVETSKA SUPER ZVEZDA! Rijana: životna priča pevačice sa Barbadosa

Glumica je na glasu kao vrlo povučena osoba, koju ne zanima holivudski glamur, pa zato izuzetno vodi računa o svojoj privatnosti. Sve donedavno, zapravo do ostvarenja bračne sreće, vodila je bitku s depresijom i anksioznošću, i imala veliku tremu od pojavljivanja pred publikom zbog čega je izbegavala pozorišne uloge. 

Svojevremeno je otvorila dušu novinarima i priznala da pati od opsesivno-kompulsivnog poremećaja zbog čega pije lekove.  

- Uzimam najmanju dozu lekova. Ne vidim razloga da prestanem da ih pijem, pomažu mi, a opet se pitam da nije samo u pitanju placebo efekat? Ne želim da rizikujem, a često se pitam protiv čega se ja to borim - poverila se Amanda i dodala kako ljudi na mentalne bolesti gledaju sasvim drugačije. 

- To ne bi trebalo tako da bude jer, bolest je bolest. Svaka bolest je ozbiljna. Što sam starija, sve mi je jasnije da moji strahovi nisu realni. To mi umnogome pomaže u borbi s bolešću. Ponekad mi se učini kao da je sve okej, da dobro poznajem svet oko sebe i da sam sigurna u njemu, a onda samo izgubim kontrolu u svemu tome. Mislim da se sve to rodilo iz moje nesigurnosti - rekla je glumica nedavno. 

Možda niste znali...

1. Posle Liv Tajler, koja je godinama bila zaštitno lice Živanšija, čelnici te kuće odabrali su Amandu, novu hit devojku.

2. Ova nežna plavuša na crvenom tepihu izgleda kao glamurozna diva, a kada se svetla pogase, pretvara se u običnu devojku. 

3. Njena imovina se procenjuje na 10 miliona dolara. 

4. U jednoj TV emisiji otkrila je da je njen porođaj trajao 24 sata. Međutim,  kako kaže, sve bolove je zaboravila onog trenutka kada je ugledala ćerkicu. Taj trenutak je zabeležen kamerom, a snimak je odgledala nebrojeno puta. 

5. U nastavku filma Mama mia, snimanom na Visu u Jadranskom moru, koji „glumi” nepostojeće grčko ostrvo Kalokairi, pojavljuje se i oskarovka Šer.

Harizmatična glumica, osim fantastično odigranih uloga na velikom platnu, zahvaljujući svom neverovatnom osećaju za modu, važi za jednu od najhrabrijih na crvenom tepihu. U poslednje vreme sve češće pozira u toaletama čuvenih kreatora i modnih kuća, kakvi su Balensijaga, Prabal Gurung i Aleksander Makvin. Pored toaleta i odevnih kombinacija, Amanda privlači pažnju i frizurama. Dok većina njenih koleginica igra na sigurno i nosi jednostavnije frizure, ona nema problema sa isprobavanjem najnovijih trendova. 

Izvor: Lepa i Srećna