Misteriozna sudbina devojčice koja je imala samo jednu i po godinu prepričava se i danas. Kada su roditelji čuli da u susednoj sobi njihova beba plače, odlučili su da je ne smiruju, da sačekaju da sama ponovo zaspi. Ipak, tog 31. oktobra 1977. njen plač nije bio bezazlen. Kada su ujutru došli u sobu, videli su da je krevetac prazan. Slučaj su prijavili policiji i počeli sa potragom.

Nakon mesec dana, policajci su došli kod roditelja i saopštili im tužne vesti. Njihova ćerka Nima pronađena je u jednom starom frižideru u napuštenoj kući. Uzrok smrti je bilo gušenje, prema rečima lekara, devojčica je još bila živa kada je stavljena unutra.

Roditelji su kasnije tokom istrage priznali da su se u njihovoj kući dešavale mnogo čudne stvari. Dva meseca ranije neko je otrovao njihovog psa, a zatim upao u kuću i napravio lom, iako nije uzeo nijednu stvar.

Istraga se kasnije usmerila ka tinejdžerki Žaklin Rubido, koja je viđena kako je na silu odvela dve devojčice sa sobom. Plakale su i tražile da ih pusti, ali ona se nije obazirala na njihove molbe. Bila im je dadilja i u naletu besa ih je odvela do stare, napuštene kuće i tamo zaključala u frižider. Samo jedna devojčica je preživela. Žaklin je priznala ovaj zločin i pristala je da odgovara za smrt jedne od dve devojčice iz frižidera, ali ne i za krađu bebe kojoj je takođe bila dadilja, pa taj slučaj ipak nije povezan sa njom. Zatvorena je zbog smrti devojčice i osuđena na doživotnu robiju. Umrla je u zatvoru, nakon 22 godine, ali nikada nije priznala ubistvo bebe. Roditelji nisu saznali šta se dogodilo, a u dadilju nisu sumnjali, jer je uvek bila požrtvovana i brižna prema detetu. 

Pogledajte i sudbinu prekrasne Sisi kojom su turpijom proboli srce. 

BONUS VIDEO:

MISTERIJA "ĆELAVOG ISUSA" U SRBIJI! Arheolog: Osim što je bez kose i brade, posebno su čudna OVA DVA DETALJA Vidan uticaj Budizma? kurir televizija

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.