Reiši (Reishi) ili Ganoderma lucidum je medicinska gljiva koja se u tradicionalnoj kineskoj medicini koristi više od 4.000 godina zbog svojih blagotvornih uticaja na zdravlje ljudi i nepostojanja nuspojava.

Micelijum Reiši već dugo se koristi u medicinske svrhe, kao promoter dobrog zdravlja, zbog svojih antitumorskih i imunomodulatornih efekata.

Reiši ima sposobnost uspostavljanja ravnoteže između ćelijskog i humoralnog imuniteta, što je neophodno za zaustavljanje rasta tumora. Smatra se da polisaharidi, beta-glukani i drugi gljivični metaboliti stimulišu imuni sistem i sprečavaju rast tumora.  

Reiši gljiva
Promo 

Uzimajući u obzir da polisaharidi, beta-glukani i drugi gljivični metaboliti, stimulišu imuni sistem i sprečavaju rast tumora, micelijum Reiši se takođe preporučuje kao dodatak konvencionalnoj onkološkoj terapiji.

Reiši beta-glukani, grupa najbolje proučenih polisaharida, su snažni imunomodulatori koji takođe služe i kao probiotici za zdravu crevnu floru.

Upotreba Reišija ne samo da pojačava imunitet, već i smanjuje upalu i oksidativni stres u telu, pa se Reiši koristi i za poboljšanje opšteg zdravlja, što pruža dugovečnost i vitalnost.

Svet u kome danas živimo preplavljen je bolestima i infekcijama stoga je neophodno da održavamo ličnu higijenu, da se hranimo što zdravije možemo, da vežbamo i naravno da obogatimo ishranu suplementima koji jačaju imunitet, baš poput gljive Reiši!

Reiši gljivu naručite online 24/7 klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka, po ceni od 1.200 rsd za 50 kapsula.

* Klikom OVDE pogledajte i ostale prirodne suplemente po neverovatno pristupačnim cenama.

Tekst: Promo