Svaka dijeta podrazumeva da smanjite količinu hranu, ali ova vam preporučuje da pojedete jedno jelo pred spavanje, piše Lepa & srećna.

Instruktorka fitnesa i model za bikini Sandra Kalva otkrila je jedan čudesan trik za mršavljenje, a žene su bile oduševljene. Ona ističe da uveče pre spavanja treba da pojedemo jedno ukusno jelo - kašu od žitarica sa mlekom ili vodom. Svako veče oko 21 časa ona pojede kašu, a zatim ide na spavanje. Obično se ne preporučuje da jedete kasno uveče, ali ova fitnes instruktorka ističe da nije loše uzimati ugljene hidrate pre spavanja.

Sandra objašnjava da joj kaša koju pojede uveče pomaže da se opusti i lepše spava. Takođe, mnogi stručnjaci ističu da ne morate da izbegavate hleb ako ste na dijeti, već beli zamenite hlebom od celog zrna pšenice. Najvažnije je da se uravnoteženo i umereno hranite, a za uspešno mršavljenje bez vraćanja kilograma potrebno je redovno vežbati.

PROČITAJTE JOŠ:

SMRŠAO JE 75 KILOGRAMA, A POŠTOVAO JE SAMO 3 PRAVILA

URADILA JE 2 STVARI I ZA MESEC DANA JE IMALA RAVAN STOMAK

AKO IMATE VISOK PRITISAK, OVO POVRĆE TREBA DA JEDETE

ŽENE U ŠOKU! INJEKCIJE ZA MRŠAVLJENJE SKIDAJU SALO: kako se rešiti brzo masnih naslaga bez dijete

Žene je šokirala vest da mogu da skinu salo sa stomaka bez dijete i vežbanja, a da li biste vi probale injekcije za mršavljenje, piše Lepa & srećna.

Masne naslage u predelu stomaka mogu da budu uzrok za različita oboljenja kao što su dijabetes i neki tipovi karcinoma. Takođe, mnoge žene uprkos zdravoj ishrani i vežbanju teško uspevaju da skinu ružno i nezdravo salo. Nedavna istraživanja dokazuju da ubrizgavanje injekcija gasa ugljen dioksida može da pomogne u skidanju masnih naslaga. 

Ubrizgavanje ugljen dioksida se naziva još i karboksiterapija i sve više žena širom sveta su zainteresovane za ovaj tretman. Prednost ove terapije jeste što ne ostaju ožiljci i zahvat nije operativan, za razliku od plastičnih operacija za mršavljenje. Veruje se da ugljen dioksid donosi promene u mikrocirkulaciji i uništava masne ćelije. Istraživači ističu da je ovaj tretman jeftin i bezbedan, ali da za sada ne daje brze i dugotrajne rezultate. Ova vrsta injekcije za mršavljenje još uvek nije u potpunosti ispitana, ali mnogi stručnjaci za lepotu očekuju da će postati veliki trend među ženama.

PROČITAJTE JOŠ:

OVE 3 STVARI URADITE VEĆ DANAS I VIŠE NEĆETE BITI DEBELI

ŽENA KOJA JE USPELA DA SMRŠA 30 KG OTKRIVA TRIK

POČELA JE DA JEDE VIŠE OVE HRANE I SMRŠALA JE 80 KILOGRAMA