Kada je par puta u danima kada je kraljevska porodica imala sporske aktivnosti, vojvotkinja Kejt pokazala svoje izvajane noge, svi su bili zadivljeni- izvežbane, bez trunke sala i celulita, kao kod poznatih manekenki.

Mnoge dame je zanimalo koje vežbe upražnjava Kejt da bi izgledala ovako vitko i zategnuto. Istina je da je supruga princa Vilijama oduvek bila naklonjena sportu pa se u srednjoj školi bavila mnogim aktivnostima poput plivanja, igranja tenisa i trčanja, a jedna vežba je najzaslužnija što nosi XS veličinu.

Naime, Kejt Midlton redovno radi "plank", odnosno izdržaj, moćnu vežbu koja angažuje, ne samo stomačne, već i mišiće celog tela. Dovoljno je da ovoj veži posvetite samo pet minuta na dan i bićete iznenađeni rezultatima. Pokreta nema, zato je najvažnije pravilno držati telo. Na taj način jačaju se mišići leđa i trupa, ali i noge, ruke i grudi.

Kejt Midlton pored planka redovno radi i trbušnjake, a rezultat je više nego očigledan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna