Božanstvenu plavu haljinu koju je Kejt Midlton sinoć obukla za susret upriličen povodom konferencije o klimi u Glazgovu ne možete da kupite!

Za nju se svaka zainteresovana žena mora prijaviti preko vebsajta modnog studija Eponin u Londonu, a okvirna cena je oko 2000 evra. Reč je o kolekciji iz 2000. godine, a modni znalci kažu da je vojvotkinja od Kembridža sigurno imala prednost i nabavila je pre svih ostalih.

Ipak, nikad dosad je nije obukla, možda zato što je idealna baš za ranu jesen ili je odlučila da je sačuva za neku specijalnu priliku. U pitanju je model od vunenog krepa, sa naglašenim ramenima i "tri četvrt" rukavima.

Uz Kejtin vitak struk, odlično pristaje detalj sa dva dugmeta na pojasu, a liniju princeze naglašava i specijalna dužina haljine - sve do samog članka na nozi. Supruga princa Vilijama je odabrala jednostavnu, spuštenu punđu, a od detalja teget salonke od prevrnute kože i odgovarajuću pismo-tašnu.

Posebno je svima upalo u oči da je bila izuzetno raspoložena, možda baš zato što je sa suprugom provela i divno prepodne u poseti malim skautima u Škotskoj. Za tu priliku, odeća je bila potpuno drugačija - uske farmerke, gležnjače i štepani prsluk - pogledajte!

Profimedia Na susretu sa svetskim liderima u Škotskoj

Kejt je primetno modernizovala svoj stil odevanja, pa smo je tako videli i u dosad nezamislivoj jarkocrvenoj boji.

Profimedia Besprekorna modna kombinacija: crvena bluza i suknja, "kamel" cipele i tašna!

Ipak, za sada je apsolutno neprevaziđeno njeno večernje izdanje na premijeri najnovijeg filma o Džemsu Bondu.

Profimedia Kejt Midlton i princ Vilijam na premijeri novog "Bonda"

Izvor: Lepa&Srećna